Are cancer în stadiu terminal, dar a reușit să-și cunoască nepotul încă nenăscut

Ultima actualizare:

    Femeia de 47 de ani este țintuită la pat
Femeia de 47 de ani este țintuită la pat

O pacientă cu cancer în stadiu terminal a reușit să-și “cunoască” nepotul încă nenăscut. Din cauză că ar putea părăsi această lume înainte să-l cunoască pe copilul fiicei sale, Angela Smith (47 de ani) a avut o dorință care s-a putut îndeplini cu ajutorul medicilor.

Shannon, fiica sa de 20 de ani, este însărcinată în 25 de săptămâni și a mers la medic pentru control. La ecografie a fost foarte tristă, căci nu a putut împărtăși emoționantul moment cu mama sa. Cum Angela este țintuită la pat și este dependentă de un aparat care o ajută să respire, nu s-a putut deplasa nici măcar un pas pentru a o ține de mână pe fiica sa în timp ce-și vede copilul la ecograf. Medicii au fost senzibilizați de legătura dintre cele două femeie și de situația dramatic în care se află, așa că au apelat la o mașină portabilă de ultrasunete și au însoțit-o pe graviduță în salonul în care mama sa își duce traiul.

Patru generații într-o singură poză
Patru generații într-o singură poză

Lacrimile le-au curs șiroaie mamei și fiicei atunci când s-au ținut de mână și au putut vedea bebelușul încă nenăscut. Și mama pacientei cu cancer a fost de față, așa că patru generații ale aceleiași familii au putut asista la clipele de mare însemnătate, notează Daily Record.

Shannon, viitoarea mămică, a declarat: “Anul trecut, în septembrie, când am aflat vestea că mama are cancer, a fost devastator. Sunt atât de apropiată de ea și mi-am simțit inima ruptă în bucăți atunci când nu a reușit să fie cu mine la niciuna dintre ecografiile făcute. O voiam alături de mine pentru a-și cunoaște nepotul, dar este țintuită la pat, așa că a devenit imposibil.” Imposibilul a devenit posibil atunci când medicii cu suflet și tehnologia "și-au dat mâna" și au pus în practică această frumoasă și emoționantă surpriză.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Masa de Paște (foto: Shutterstock)
mall shutterstock jpg
autospeciala politie jpg
steag spania jpg
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net