Așa arată hotelul unde Trump ar fi plătit prostituate să urineze pe patul unde a dormit și Obama

simeon stalpnicul png
Jurnaliștii au dezvăluit cum arată camera unde se presupune că Trump ar fi luat parte la orgii cu prostituateFoto: Getty

O nouă știre care pare să-l arunce pe Donald Trump într-un nou scandal sexual a sârnit o adevărată isterie. Acum, jurnaliștii au investigat și camera de hotel din Moscova, unde a stat Trump și unde se presupune că a plătit prostituate pentru a le privi în timpul unor orgii. În aceeași cameră se pare că a stat înainte și Barack Obama și soția sa.

Jurnaliștii de la The Mirror au publicat mai multe fotografii din camera de hotel ce poate fi închiriată cu peste 16.000 de euro pe noapte, unde se presupune că Trump ar fi plătit prostituate să urineze pe patul unde a stat actualul cuplu prezidențial.

Acuzațiile explozive ar fi apărut pe Internet după ce președintele a aflat de la spioni ruși că ar avea informații personale și financiare compromițătoare despre el din timpul unei întâlniri oficiale la Moscova.

simeon stalpnicul png
Închirierea camerei pentru o noapte costă peste 16.000 de euroFoto: The Mirror

Camera de la Hotelul Ritz-Carlton măsoară 240 de metri pătrați și este prevăzută cu ferestre panoramice de unde se pot vedea Kremlinul, Piața Roșie și Catedrala Sfântul Vasile.

Aici au stat în iulie 2009, Barack Obama și familia sa, iar apoi, în 2013, când a călătorit la Moscova, Donald Trump a închiriat-o pentru a găzdui o fostă concurentă Miss Universe. Se pare că spionii ruși au montat aici camere și microfoane ascunse pentru a monitoriza tot ce s-a întâmplat în cameră.

simeon stalpnicul png
Camera este dotată cu ferestre panoramice de unde se văd Kremlinul, Piața Roșie și Catedrala Sfântul VasileFoto: The Mirror

În dormitor se află fotolii moderne foarte confortabile și un șezlong acoperit cu piele fină de oaie. Cei care sunt cazați aici, se pot bucura de mai mult decât plăcuta vizionare la un televizor uriaș, de 42 de inci diagonală, dotat cu un sistem audio foarte performant, baie acoperită cu marmură și saună.

Donald Trump a negat aceste acuzații, dar nu este pentru prima dată când e implicat în astfel de scandaluri.

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Marinela Ardelean a primit titlul de "Cel mai bun somelier" (2014) FOTO: Arhiva personală
icao shutterstock 757104400 jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg