Așa arată „Scara către Rai”! Imagini incredibile cu cea mai frumoasă piscină din Alpi

3 octombrie 2016
article img
"Scara către Rai", piscina magnifică dintre crestele AlpilorFoto Mirror.co.uk

Cine a descris acest loc drept „Scara către Rai”, nu a mințit! Un material video care tot circulă pe rețelele de socializare arată o piscină uriașă, neobișnuită, poziționată pe acoperișul unui hotel, situat în mijlocul Munților Alpi, oferind o priveliște de vis.

În materialul video, intitulat „Scara către Rai”, o femeie coboară scările acoperite cu apă cristalină într-o piscină, situată în Villa Honneg, în orașul elvețian Ennetburgen, potrivit The Mirror. În doar câteva secunde, cât durează filmul, vă puteți da seama de ce acest loc a fost denumit astfel.

Imediat după ce femeia pășeste spre stânga coridorului – prin apă – se deschide în față o priveliște panoramică  a Alpilor, scăldați într-o aparentă lumină de amurg, în timp ce apa piscinei, de un albastru intens acoperă întregul acoperiș al clădirii.

Materialul video are peste 100 de milioane de vizualizări, potrivit sursei citate, internauții fiind impresionați de imensitatea piscinei și de peisajul magnific.

article img
Pe acoperișul Vilei Honneg se află această piscină magnificăFoto Mirror.co.uk

Villa Honneg are 23 de camere, clădirea fiind situată la o altitudine de 914 metri, iar prețurile închirierii unei camere încep de la 500 de euro pe noapte. În plus, dacă vă întrebați că s-ar putea să fie destul de frig la acea înălțime printre crestele montane, trebuie să mai știți că apa piscinei este încălzită printr-un sistem special până la o temperatură de 34 de grade Celsius.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!