Așa se distrează rușii pe pârtie! Mii de fete sexy au schiat doar în costum de baie

Ultima actualizare:

    Mii de ruși au schiat în chiloți pe pârtieFoto: Twitter
Mii de ruși au schiat în chiloți pe pârtieFoto: Twitter

Cei mai mulți dintre noi suntem obișnuiți să vedem costume de baie doar în locuri însorite, calde, pe plajă, pe malul mării sau oceanului, dar anumiți ruși încearcă mereu experiențe noi. În Federația Rusă se ține anual un festival de schi unde toți cei interesați schiază doar în chiloți. Mii de fete sexy în bikini au umplut pârtia și s-au distrat cum au știut mai bine.

Mii de schiori din Rusia și-au schimbat hainele obișnuite cu bikini și pantaloni scurți, dar nu pentru a merge la plajă, cum v-ați aștepta, ci pe pârtie, în acest weekend (1-2 aprilie), a fost organizat festivalul anual de schi alpin Boogel Woogel care se pare că a atras în jur de 20.000 de amatori de senzații tari.

Evenimentul a avut loc în stațiunea olimpică de la Sochi, Rosa Kutor, după cum precizează The Sun și a fost de asemenea și o încercare de a stabili un nou record mondial. Cei interesați nu s-au dat la o parte în a pune la încercare pârtie fie pe schiuri, fie pe snowboard și purtând doar costume de baie.

Festivalul Boogel Woogel nu oferă schiorilor de toate vârstele doar zăpadă și pante, ci și standuri cu mâncare și concerte, astfel că distracția este garantată. Evenimentul atrage un număr impresionant de turiști, în 2016 de exemplu, peste 1.000 de persoane au defilat pe pârtie în costume de baie, deși erau înconjurați numai de gheață. Se pare că rezistența legendară a rușilor la frig este încă o dată dovedită prin acest festival. 

image
image
image
image
image
image
Dinu Săraru Fopto Mediafax Toni Salabasev jpeg
pacific insula istock jpg
sofer pexels jpg
Dinu Sararu lansare carte Adela Marculescu jpg
bataie publica1 jpg
oameni mormant navalnii jpg
primele femei agent de circulatie din romania colaj facebook jpg
2 croissant jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net