Astea sunt cele mai mari greșeli medicale din toate timpurile

image
Cele mai mari greșeli medicale din toate timpurile sunt îngrozitoare, atât în România, cât și în lumefoto: Click!

P─ârin╚Ťii unuia dintre tinerii r─âni╚Ťi ├«n incendiul de la clubul ÔÇ×ColectivÔÇŁ au fost trimi╚Öi la Bruxelles, de╚Öi fiul lor a fost transferat la Viena. Din p─âcate, astfel de erori au loc ├«n toat─â lumea. Click! ├«╚Ťi prezint─â cele mai mari gre╚Öeli medicale din toate timpurile.

├Än 2012, o rom├ónc─â a fost victima unei gre╚Öeli medicale scandaloase. Femeia a mers la un spital din Bruxelles pentru o opera╚Ťie banal─â la m├ón─â, dar, ├«n schimb, medicii i-au f─âcut un chiuretaj. Doctorii au confundat-o cu o alt─â pacient─â, care avea, ├«ntr-adev─âr, nevoie de o interven╚Ťie chirurgical─â ├«n zona genital─â. Rom├ónca a f─âcut o depresie, pentru c─â se teme c─â, ├«n urma acestei interven╚Ťii, nu va mai putea r─âm├óne ├«ns─ârcinat─â.

Doctorul Naum Ciomu i-a amputat penisul unui t├ón─âr ├«n v├órst─â de 34 de ani, din gre╚Öeal─â. P├ón─â la finele interven╚Ťiei, medicul a t─âiat organul genital masculin ├«n trei buc─â╚Ťi. ├Än aceea╚Öi zi, pacientul a fost dus de urgen╚Ť─â la Spitalul Universitar Bucure╚Öti, unde chirurgii s-au ar─âtat dep─â╚Öi╚Ťi de situa╚Ťie. Apoi, a fost transferat la Institutul Fundeni, unde i s-a montat o sond─â pentru c─â, odat─â cu penisul, pacientul a pierdut func╚Ťia de urinare ╚Öi f─âcuse o complica╚Ťie care ├«l putea costa via╚Ťa. A doua zi, dup─â o alt─â interven╚Ťie, t├ón─ârul a putut urina normal. Penisul, ├«ns─â, n-a mai putut fi salvat.

Un tânăr de 24 de ani din Sibiu a mers la spital cu o simplă tăietură la mână și a plecat acasă în sicriu. Motivul este incredibil: tatăl pacientului spune că medicii au rămas fără oxigen în timp ce-i operau fiul.

Tot un spital din Sibiu a fost scena unei tragedii absurde. Un b─ârbat a murit, dup─â ce a fost sc─âpat de medici de pe targ─â. Medicii l-au trimis pe pacient acas─â, f─âr─â s─â-i fac─â o tomografie, iar b─ârbatul a murit dup─â dou─â zile. Concluzia autopsiei a fost c─â pacientul a murit din cauza unui traumatism cranian prin c─âdere de la ├«n─âl╚Ťime. ┬á

Cele mai mari greșeli medicale din toate timpurile: în lume

Benjamin Houghton, ├«n v├órst─â┬á de 47 de ani, fost pilot Air Force, a dat ├«n judecat─â un centru medical din Los Angeles dup─â ce doctorii care l-au operat au f─âcut o gre╚Öeal─â uria╚Ö─â ╚Öi de nereparat. Houghton a fost diagnosticat cu cancer testicular. Pentru a sc─âpa, speciali╚Ötii i-au recomandat b─ârbatului s─â-╚Öi extirpe testiculul cu probleme. Dup─â interven╚Ťie, la c├óteva s─âpt─âm├óni, Houghton a fost la un control. Medicii au constatat ├«ns─â c─â testiculul care avea probleme nu a fost extirpat, se ├«nt├ómplase acest lucru cu cel s─ân─âtos.

Un medic din Florida i-a amputat piciorul gre╚Öit unui pacient. ├Änainte de opera╚Ťie, Willie King a primit o veste ╚Öocant─â, fiind anun╚Ťat c─â nu va mai avea picior. Dup─â ce i-a fost amputat un picior, i s-a spus c─â va r─âm├óne f─âr─â am├óndou─â, pentru c─â prima dat─â l-au t─âiat pe cel s─ân─âtos.

O familie din Long Island a dat ├«n judecat─â o clinic─â care face fertiliz─âri ├«n vitro. Nancy Andrews ╚Öi so╚Ťul ei, Thomas, au primit vestea c─â vor fi p─ârin╚Ťi. Dar, la na╚Ötere, Nancy a avut o surpriz─â. A constatat c─â cele dou─â feti╚Ťe pe care le-a n─âscut eram cam brune╚Ťele. Medicii au ├«ncurcat sperma.

Un b─ârbat pe nume Wayne Jowett a murit la o lun─â dup─â ce i se f─âcuse o injec╚Ťie intraspinal, ├«n loc de intravenos, ├«n Centrul Medical QueenÔÇÖs, din Nottingham. Un b─âtr├ón de 74 de ani a murit la Spitalul Regal Sussex County, din Brighton, dup─â ce i s-a administrat gre╚Öit un medicament ├«n timpul opera╚Ťiei.

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Alexandru Arsinel batran
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg
7 act 1 2col trotineta jpeg