Atac armat într-o biserică din Texas! 26 de persoane au murit

Ultima actualizare:

    Mai multe echipaje de poliţie s-au deplasat la locul ataculuiFoto: Facebook
Mai multe echipaje de poliţie s-au deplasat la locul ataculuiFoto: Facebook

Masacru într-un lăcaş de cult din Texas! Mai multe persoane și-au pierdut viața, duminică, într-o biserică baptistă în urma unor focuri de armă trase de o persoană neidentificată, au informat autoritățile locale, preluate de agenția EFE.

Incidentul a avut loc într-o biserică situată în Sutherland Springs, la 45 km sud-est de San Antonio (Texas). La fața locului s-au deplasat numeroase echipaje ale poliţiei, după cum informează Fox News. Din primele informaţii, 26 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma acestui incident sângeros. Victimele au vârste între 5 şi 72 de ani. 

Martorii au povestit că atacul s-a produs în timpul slujbei religioase. Atatcatorul este un tânăr alb, pe care poliţia nu a vrut să îl indentifice, însă mass media americană a dezvăluit că el este Devin Patrick Kelley, în vârstă de 26 de ani, conform bbc.com. Kelley ar fi fost dat afară din Forţele Aeriene în 2014, după ce şi-ar fi atacat soţia şi copilul. Motivul atacului nu este încă clar. 

Conform poliţiei, atacatorul, îmbrăcat în negru şi cu o vestă antiglonţ, a deschis focul în faţa bisericii în jurul orei 11.30, ora Texasului, iar apoi a intrat în lăcaşul de cult. Când atacatorul a ieşit din biserică, unul dintre enoriaşi l-a urmat cu propria lui armă şi a tras în el. Atacatorul a fost găsit mort în maşina sa, dar nu se ştie dacă a murit de la o rană auto-indusă sau din cauza unui glonţ de la arma enoriaşului. 

În biserică au fost găsiţi 23 de morţi. Două victime au fost ucise la intrare, iar una şi-a pierdut viaţa la spital. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net