Atac armat pe aeroportul din Florida: cinci morți și 13 răniți

Ultima actualizare:

    Un bărbat înarmat a deschis focul pe un aeroport din Florida, rănind mai multe persoaneFoto: Twitter
Un bărbat înarmat a deschis focul pe un aeroport din Florida, rănind mai multe persoaneFoto: Twitter

O persoană înarmată a deschis focul pe un Aeroportul Lauderdale-Hollywood din Florida, Statele Unite. Atacatorul a împușcat 18 persoane

Fostul secretar de presă al fostului președinte american, George W. Bush, se afla la față locului și a publicat pe contul său de Twiiter că poliția l-a înștiințat că mai mulți oameni au fost răniți, informează BuzzFeed.

Conform surselor locale de presă, poliția a prins un suspect, precizează Euro News.

UPDATE: Potrivit ultimelor informații, 18 persoane au fost împușcate. Cinci dintre acestea nu au supraviețuit, iar alte 13 au fost rănite, informează Digi 24. Atacatorul a deschis focul asupra persoanelor care își ridicau bagajele de la terminalul sosiri. Conform unor surse locale, atacatorul, un tânăr, a fost îmbrăcat într-un tricou pe care scria Star Wars. el a fost imobilizat de polițiști atunci când s-a oprit să-și reîncarce arma.

UPDATE: Aeroportul a fost evacuat. Surse de presă locale spun că ar fi vorba despre mai multe victime, dar informația nu a fost momentan confirmată de polițiști.

UPDATE: La fața locului se află echipajele însărcinate cu investigarea unor astfel de cazuri. Se crede că suspectul reținut ar fi chiar atacatorul. Aeroportul a fost temporar închis.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net