Atac cu un cuțit pe aerportul Schiphol! Agresorul a fost împușcat de oamenii legii

simeon stalpnicul png
Aeroportul a fost evacuat în urma ataculuiFoto:AFP

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost evacuat parțial vineri după-amiază,15 decembrie, după ce un bărbat înarmat cu un cuțit a creat panică pe aeroport. Bărbatul a fost împușcat de forțele armate și ulterior arestat, potrivit Digi24.

Forțele de ordine au confirmat că au împușcat un bărbat după ce acesta a amenințat călătorii cu un cuțit. „Situația este sub control”, a precizat poliția militară din Olanda, conform Digi24. Forțele de ordine au precizat că bărbatul a fost arestat. Ușa principală, acolo unde a avut loc incidentul, a fost redeschisă după circa 30 de minute, iar oamenii au reînceput să intre în clădirea aeroportului. Reprezentanții aeroportului au anunțat că zborurile nu au fost afectate de nefericitul incident. Momentul în care bărbatul a fost împușcat de oamenii legii a fost înregistrat cu ajutorul telefonului mobil de către un călător.

Recent, zborurile spre aeroportul Schiphol au fost anulate după ce Olanda a fost lovită de o ninsoare puternică. Sute de zboruri au fost reprogramate și călătoriile a mii de oameni au fost date peste cap de vremea imprevizibilă. 

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
florin raducioiu
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg