Atac terorist în Canada! A intrat cu maşina în pietoni apoi a înjunghiat un poliţist


    Scene de coşmar în Edmonton, Canada
Scene de coşmar în Edmonton, Canada

Scene de coşmar ieri seară, în Edmonton, Canada! Un bărbat a intrat în plin într-un grup de oameni adunaţi la meciul de fotbal american disputat de Edmonton Eskimos. Zeci de oameni au fost răniţi.

Panică! Mai multe echipaje de poliţie au venit de urgenţă pentru a opri măcelul după ce un bărbat a intrat cu maşina într-un grup de pietoni.

Apoi a lovit în plin o maşină de poliţie. A coborât din vehicul şi a înjunghiat grav un poliţist, care se zbate acum între viaţă şi moarte.


    Aceasta e dubiţa folosită de atacator
Aceasta e dubiţa folosită de atacator

S-a făcut apoi nevăzut în mulţime şi este dat în urmărire generală. „Ofiţerul a încercat să îl legitimeze pe suspect în momentul în care acesta a scos un cuţit şi l-a înjunghiat”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Conform surselor din poliţie, agentul se află în afara oricăruii pericol în ciuda faptului că rana a fost una destul de periculoasă.

Conform unor martori, în maşina teroristului a fost găsit un steag aparţinând Statului Islamic. Căuturile de prindere a atacatorului continuă. 

Atacul este similar celor din Londra, de pe podul Westminster, din Berlin, Stockholm şi Nisa. Sute de oameni şi-au pierdut viaţa în astfel de incidente care au avut ca autori "lupi singuratici" ai organizaţiei Statul Islamic. 

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub adriana iliescu și eliza png
horoscop bani jpg
Nella Pignatelli webp
cub cristina cioran png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Zura cainele erou jpg
profimedia 0754235297 jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
gheorghe marmureanu si mircea raulian jpeg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
FotoJet jpg