Atac toxic la Casa Albă! Serviciile secrete americane confirmă prezenţa unor pachete suspecte


    Serviciile secrete au menţionat că "substanţa toxică" nu a ajuns în interiorul Casei Albe
Serviciile secrete au menţionat că "substanţa toxică" nu a ajuns în interiorul Casei Albe

Atac cu ricină la Casa Albă! Viaţa preşedintelui SUA a fost pusă în pericol luni, 1 octombrie, după ce mai multe plicuri infestate cu ricină au fost livrate la Casa Albă şi Pentagon. Conform unui comunicat remis presei de reprezentanţii serviciilor secrete, marţi seara, se arată că „un plic suspect adresat Dl. Trump a ajuns la o unitate de pază şi protecţie de lângă Casa Albă”. La ricină nu există antidot.

Atac cu ricină la Casa Albă! Au torităţile federale au confirmat că Pentagonul şi Casa Albă au fost atacate cu o substanţă toxică extrem de periculoasă. După antrax, ricina este una dintre cele mai periculoase substanţe. Ricina (este o glucoproteină) e de două ori mai toxică decât veninul de cobră şi se obţine din seminţele de ricin. Doza toxică mortală la un adult este de 0,25 mg de ricină, cantitate obţinută din 2-4 seminţe de ricin. După ce intră în contact cu substanţa, decesul survine în cel mult 32 de ore. Nu există antidot la otrăvirea cu ricină. În trecut, şi preşedintele Barack Obama a fost ţinta unui astfel de atac. „Toate atacurile care îl au ca ţintă pe preşedintele Americii sau oricare altă instituţie protejată de serviciile secrete sunt cu atenţie investigate, cu cea mai mare serioazitate”, se arată în comunicat. La Pentagon au fost primite mai multe pachete suspecte în aceeaşi zi de luni. FBI a intervenit prompt şi a izolat zona. Purtătorul de cuvont al Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders a declarat că nici un pachet suspect nu a ajuns în interiorul Casei Albe, pericolul rămânând în „exteriorul instituţiei”.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
cub rona hartner png
catherine zeta jones png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (5) jpg
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg