Au descoperit extratereștrii? NASA face dezvăluiri senzaționale


    NASA pregătește dezvăluiri senzaționaleFoto: Getty
NASA pregătește dezvăluiri senzaționaleFoto: Getty

Subiecte precum OZN-urile și extratereștrii au făcut deliciul oamenilor din toată lumea pentru zeci de ani. Vânătorii de mituri s-au delectat cu o veste mult așteptată: NASA face publice informații cu privire la descoperirile din ultimii ani.

Agenția Spațială realizează o teleconferință marți, 10 mai, de la ora 20:00 (ora României), pentru a anunța descoperirile făcute de Telescopul Kepler, instrumentul trimis pentru descoperirea vieții pe alte planete, se arată într-un comunicat al NASA, citat de Daily Star.

Pentru a pune gaz pe foc și a alimenta astfel teoriile conspirației, Ellen Stofan, principalul om de știință din cadrul NASA, a indicat prezența vieții în afara Pământului: "Cred că vom descoperi dovezi clare ale vieții de pe alte planete în 20-30 de ani."

Telescopul Kepler a costat 411 milioane de lire sterline și a fost lansat în martie 2009. Principala lui misiune este descoperirea planetelor asemănătoare Terrei, care să poată adăposti viețuitoare.

Anul trecut, NASA a anunțat că a descoperit o planetă asemănătoare Pământului, care are potențialul de a fi locuită de extratereștri. Planeta a fost numită Kepler-452b și are temperatura ideală pentru apă și viață. Este cu 60% mai mare decât Pământul.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
cub bianca rus png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg