Avea muniţie de război! Iată arsenalul asasinului din Las Vegas!


    Zeci de oameni au fost răpuşi de gloanţele de calibru mare trase asupra lor de Paddock
Zeci de oameni au fost răpuşi de gloanţele de calibru mare trase asupra lor de Paddock

Asasinul de 64 de ani, autorul masacrului de duminică din Las Vegas şi-a pregătit din timp lovitura! El a cheltuit aproape 50.000 de dolari pe o colecţie de arme de asalt, care sunt folosite inclusiv de trupele de elită. Stephen Paddock era pregătit să tragă în continuu timp de 72 de minute.

Avea muniţie de război asupra lui. Poliţiştii au găsit în camera criminalului 23 de arme semi-automate şi suficient de multă muniţie pentru a lupta contra unei armate.

Stephen Paddock îşi pregătise îndelung crima şi şi-a cărat armamentul în cameră în 10 saci negri. La puţin timp după ora 22.00, el a luat un ciocan şi a spart fereastra care îi asigura un inghi de tragere ideal asupra celor 22.000 de spectatori strânşi la Festivalul de muzică country Route 91. Între el şi primele ţine umane erau exact 457 de metri, însă armele lui puteau lovi cu precizie până la 1,5 km.

Iată ce avea asupra lui criminalul care a comis cel mai mare masacru din istoria SUA, ucigând 59 de oameni şi rănind 527, printre care şi pe tânărul din Cluj Luca Iclodean, de 23 de ani.


    DDM4
DDM4

Patru puşti semiautomate DDM4 V1, create de Daniel Defense. Preţul acestor arme este de 1.700 de dolari


    Arme semi-automate FN-15
Arme semi-automate FN-15

Trei puşti de asalt semi-automate FN-15, create de Sig Sauer. Acestea au fost modificate de Paddock pentru a putea trage rafale. Încărcătoarele au fost şi ele mărite. Preţul unei puşti este de 1.300 de dolari


    Kalaşnikov
Kalaşnikov

O puşcă AK-47 a fost găsită şi ea lângă trupul asasinului. Puştile Kalaşnikov sunt cunoscute pentru rafalele nimicitoare în teatrele de operaţiuni. Arma achiziţionată de Paddock l-a costat 1.000 de dolari


    Colt AR-15
Colt AR-15

O puşcă semi-automată Colt AR-15 a fost folosită de asemenea. La această armă, Paddock nu a modificat decât încărcătorul, mărindu-i capacitatea

Specialiştii în muniţie de război susţin că armele din categoria AR-15 şi AK-47 sunt capabile să împroaşte între 400 şi 800 de gloanţe pe minut. Calibrul gloanţelor cumpărate de asasin a fost categorie mare de .308 şi respectiv .223. 

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg