B─ârba╚Ťii din via╚Ťa Prin╚Ťesei Diana: un rugbist, un chirurg ╚Öi un c├ónt─âre╚Ť

image
James Hewitt

Prin╚Ťesa Diana a fost m─âritat─â o singur─â dat─â, ├«ns─â via╚Ťa ei amoroas─â a fost una mult mai zbuciumat─â dec├ót s-a ╚Ötiut p├ón─â acum. Zvonurile c─â ar fi avut diverse aventuri romantice au circulat ╚Öi ├«n timpul vie╚Ťii, ├«ns─â niciodat─â nu s-a ╚Ötiut tot adev─ârul.

Acum, cu pu╚Ťin timp ├«nainte ca documentarul ÔÇ×Diana, mama noastr─â: Via╚Ťa ╚Öi mo╚Ötenirea eiÔÇŁ, au ie╚Öit la suprafa╚Ť─â iubirile din via╚Ťa Prin╚Ťesei Diana, potrivit mirror.co.uk. Pentru prima dat─â, William ╚Öi Harry au vorbit deschis despre via╚Ťa mamei lor, ├«n cadrul interviurilor pentru documentar.

Diana s-a c─âs─âtorit cu Prin╚Ťul Charles ├«n 1981, la 29 iulie. Dar dup─â c├ó╚Ťiva ani de mariaj, laptele ╚Öi mierea dintre ei au fost date pe aventuri extraconjugale. ├Än decembrie 1995, Palatul Buckingham a anun╚Ťat c─â Regina Elisabeta a II-a a trimis scrisori separate Dianei ╚Öi lui Charles, spun├óndu-le c─â ÔÇ×un divor╚Ť timpuriu este dezirabilÔÇŁ. Divor╚Ťul s-a finalizat ├«n august 1996. ├Äns─â, p├ón─â atunci, Prin╚Ťesa Diana trecuse deja prin mai multe aventuri.

James Hewitt

image
Hasnat Khan

├Än 1992, a luat sf├ór╚Öit rela╚Ťia dintre Diana ╚Öi James Hewitt, ofi╚Ťerul militar cu care Prin╚Ťesa s-a iubit timp de cinci ani, timp ├«n care era c─âs─âtorit─â cu Charles. Ulterior, a recunoscut c─â a avut aceast─â rela╚Ťie extraconjugal─â. James a scris inclusiv o carte despre iubirea lor, ÔÇ×James Hewitt y Diana de Gales: Nuestro amor prohibidoÔÇŁ.

James Gilbey

James Gilbey a fost b─ârbatul din conversa╚Ťiile telefonice ├«nregistrate ├«n scandalul ÔÇ×SquidgygateÔÇŁ, dup─â alintul cu care acesta i se adresa Dianei, ÔÇ×SquidgyÔÇŁ sau ÔÇ×SquidgeÔÇŁ (├«n limba englez─â, un substantiv care descrie un sunet, n.r.). Conversa╚Ťia ar fi avut loc de Anul Nou, ├«n 1989. De atunci, Gilbey a refuzat s─â discute despre rela╚Ťia cu Prin╚Ťesa.

Hasnat Khan

image
Will Carling

Prin╚Ťesa Diana ├«l poreclise ÔÇ×Domnul MinunatÔÇŁ pe chirurgul cardiolog de origine pakistanez─â Hasnat Khan. Cei doi au avut o rela╚Ťie de doi ani, care s-a sf├ór╚Öit cu numai c├óteva s─âpt─âm├óni ├«nainte de moartea Dianei.

Will Carling

image
Will Carlingfoto: Hepta

Will Carling era un faimos juc─âtor de rugby c├ónd a ├«nceput s─â flirteze cu Prin╚Ťesa. Era, de asemenea, c─âs─âtorit, iar aventura sa a f─âcut-o pe so╚Ťie s─â ├«l critice ├«n mod public: ÔÇ×Sunt trist─â c─â Will s-a plasat ├«n aceast─â ipostaz─â, ╚Öi c─â Prin╚Ťesa a f─âcut-o de asemenea. Acest lucru i s-a mai ├«nt├ómplat ei ├«nainte, ╚Öi ai spera c─â nu va face din nou aceste lucruri, dar evident le faceÔÇŁ. A urmat, cur├ónd, divor╚Ťul sportivului.

Bryan Adams

simeon stalpnicul png

Faimosul c├ónt─âre╚Ť canadian Bryan Adams a scris melodia ÔÇ×DianaÔÇŁ cu mult ├«nainte s─â o cunoasc─â pe Prin╚Ťes─â. Totu╚Öi, ├«n 2014, fosta iubit─â a artistului, Cecile Thomsen, a declarat c─â aventura lui cu aceasta a fost motivul pentru care s-a desp─âr╚Ťit de el.

Oliver Hoare

├Än 1992, Prin╚Ťesa Diana a f─âcut o adev─ârat─â ÔÇ×obsesieÔÇŁ pentru un v├ónz─âtor de obiecte de art─â pe nume Oliver Hoare. Un fost bodyguard a declarat c─â l-a v─âzut o dat─â pe b─ârbat ÔÇ×semi-dezbr─âcat ├«n spatele unui dafin plantat ├«n ghiveci, pe un coridor din Palatul Kesington, fum├ónd o ╚Ťigar─âÔÇŁ.

Dodi Fayed

simeon stalpnicul png

Dodi Fayed, fiul proprietarului unui celebru magazin numit Harrods, ╚Öi-a rupt logodna cu un fotomodel american pentru a fi cu Prin╚Ťesa Diana. Cei doi ╚Öi-au f─âcut rela╚Ťia public─â ├«n iulie 1997, ╚Öi au petrecut ├«mpreun─â nou─â zile pe riviera francez─â ╚Öi italian─â, pe iahtul familiei lui. El ╚Öi Diana au fost v─âzu╚Ťi ├«mpreun─â ├«n noaptea ├«n care au murit.

stefan banica paparazzi8 jpg
foto2 parintii romanca egipt png
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
grup de prieteni
Ce este bine s─â faci pe timp de canicul─â  Reguli de aur de la speciali┼čti jpeg
image
image
image
image
grecia vacanta pixabay jpg
turisti la paris la turnul eiffel jpeg
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Ce este bine s─â faci pe timp de canicul─â  Reguli de aur de la speciali┼čti jpeg
copil apa jpg