Bea bere ca un profesionist! Iată 5 sfaturi

Ultima actualizare:

    Bea berea ca un profesionistFoto Click!
Bea berea ca un profesionistFoto Click!

Specialiştii germani în producerea berii ştiu cel mai bine ce trebuie făcut pentru a savura pe deplin gustul unei blonde, informează cotidianul britanic Daily Mail.

O echipă de cercetători din cadrul Universităţii din Hamburg au descoperit cele 5 stadii de evaluare a unei beri de calitate. Un rol important îl are aspectul, grosimea spumei, forma paharului, culoarea, nivelul de fluiditate şi temperatura ambientală. Însă iată care sunt etapele unei degustări:

1. Toarnă berea în pahar în unghi de 45 de grade. Fii sigur că are temperatura de 10-13 grade. Nu umple paharul până la buză.

2. Agită un pic paharul. Exact cum se agită vinul înainte de degustare, şi berea are nevoie să fie oxigenată pentru a avea mai mult gust.

3. Nu mânca dulce înainte, nu fuma, nu altera sensibilitatea papipelor gustative. Se recomandă înainte o bucată de caşcaval sau covrigei săraţi.

4. Prima înghiţitură se savurează. Ţine în gură berea, las-o să îţi îmbibe cerul gurii până când începi să detectezi un gust dulceag în locul senzaţiei de amărui.

5. Dacă este o bere de peste 5% alcool atunci savureaz-o în 20-30 de minute. Dacă este mai slabă nu sta pe gânduri: peste cap! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
inchisoare medievala jpg
profesor jpg
daniel david ubb fb jpg
phone 292994 1280 jpg
Izvorul de la Manastirea Sf  Dionisie Exiguul si Sf  Efrem jpg
4 front poza mare jpg
cat 7032641 1280 jpg
natalia negru st  iosif dimitrie anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net