Bill Gates și-a demolat complet vila de 43 de milioane de dolari ca să scape de amintirea fostei soții

Ultima actualizare:

Se zvoneşte că vrea să şteargă amintirea fostei soţii! Miliardarul Bill Gates şi-a demolat casa de 43 de milioane de dolari pentru ca să construiască de la zero o altă vilă.

Bill are o avere de 134,1 miliarde de dolari. Foto: EPA-EFE
Bill are o avere de 134,1 miliarde de dolari. Foto: EPA-EFE

S-a spart totul şi s-a construit de la zero, au fost zgomote infernale! William Henry Gates al III-lea, cunoscut mai ales ca Bill Gates, este co-fondator, împreună cu Paul Allen, al companiei Microsoft Corporation. Magnatul, cu o avere de 134,1 miliarde de dolari, care a ocupat locul 1 în topul celor mai bogaţi oameni din lume în anul 2017, şi locul 4 în 2021, a divorţat anul trecut de soţia sa, Melinda Gates (57 de ani), după 27 de ani de căsnicie.

Citește și: Bill Gates şi soția lui, Melinda, au divorţat oficial după 27 de ani de căsătorie

Ei au împreună trei copii, Jennifer Katharine, de 25 de ani, Rory John, de 22 de ani, Phoebe Adele, de 19 ani, care au ales să stea cu mama lor. Bill se instalează singur în Del Mar, San Diego, SUA. Însă a decis să demoleze casa de pe malul Oceanului Pacific şi să facă o alta complet schimbată. Vecinii nu sunt deloc încântaţi de decizia sa.

Casa va fi mult extinsă
Casa va fi mult extinsă

Zgomotele infernale făcute pe proprietatea cu suprafaţa de de 5.800 de metri pătraţi pentru demolare şi reconstrucţie le-au tulburat liniştea complet şi le deranjează copiii, care nu mai pot dormi. Vechea casă a fost pur şi simplu rasă de pe faţa pământului.

Noua casă are şase dormitoare, patru băi, piscină de sticlă, şemineu, oferă privelişti care îţi taie respiraţia spre ocean. Vechea casă a fost cumpărată de Gates de la fosta soţie a magnatului T. Boone Pickens. La un an şi trei luni după ce a achiziţionat-o, magnatul a anunţat divorţul de Melinda.

Gates şi Belinda au divorţat anul trecut. Foto: EPA-EFE
Gates şi Belinda au divorţat anul trecut. Foto: EPA-EFE

Iar în ianuarie a început demolarea acesteia. Asta, deşi casa cumpărată era în condiţii impecabile. De aceea se zvoneşte că vrea să şteargă complet amintirea Melindei din viaţa sa. După ce a rămas burlac, Gates are o mare grijă pentru reconstrucţia vilei. Vine personal şi verifică stadiul lucrărilor. Apropiaţii spun că se va instala în noua casă în perioada verii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net