Bill Gates ╚Öi-a demolat complet vila de 43 de milioane de dolari ca s─â scape de amintirea fostei so╚Ťii

Se zvone┼čte c─â vrea s─â ┼čtearg─â amintirea fostei so┼úii! Miliardarul Bill Gates ┼či-a demolat casa de 43 de milioane de dolari pentru ca s─â construiasc─â de la zero o alt─â vil─â.

image
Bill are o avere de 134,1 miliarde de dolari. Foto: EPA-EFE

S-a spart totul ┼či s-a construit de la zero, au fost zgomote infernale! William Henry Gates al III-lea, cunoscut mai ales ca Bill Gates, este co-fondator, ├«mpreun─â cu Paul Allen, al companiei Microsoft Corporation. Magnatul, cu o avere de 134,1 miliarde de dolari, care a ocupat locul 1 ├«n topul celor mai boga┼úi oameni din lume ├«n anul 2017, ┼či locul 4 ├«n 2021, a divor┼úat anul trecut de so┼úia sa, Melinda Gates (57 de ani), dup─â 27 de ani de c─âsnicie.

Cite╚Öte ╚Öi: Bill Gates ┼či so╚Ťia lui, Melinda, au divor┼úat oficial dup─â 27 de ani de c─âs─âtorie

Ei au ├«mpreun─â trei copii, Jennifer Katharine, de 25 de ani, Rory John, de 22 de ani, Phoebe Adele, de 19 ani, care au ales s─â stea cu mama lor. Bill se instaleaz─â singur ├«n Del Mar, San Diego, SUA. ├Äns─â a decis s─â demoleze casa de pe malul Oceanului Pacific ┼či s─â fac─â o alta complet schimbat─â. Vecinii nu sunt deloc ├«nc├ónta┼úi de decizia sa.

Foto Special jpg
Casa va fi mult extins─â

Zgomotele infernale f─âcute pe proprietatea cu suprafa┼úa de de 5.800 de metri p─âtra┼úi pentru demolare ┼či reconstruc┼úie le-au tulburat lini┼čtea complet ┼či le deranjeaz─â copiii, care nu mai pot dormi. Vechea cas─â a fost pur ┼či simplu ras─â de pe fa┼úa p─âm├óntului.

Noua cas─â are ┼čase dormitoare, patru b─âi, piscin─â de sticl─â, ┼čemineu, ofer─â priveli┼čti care ├«┼úi taie respira┼úia spre ocean. Vechea cas─â a fost cump─ârat─â de Gates de la fosta so┼úie a magnatului T. Boone Pickens. La un an ┼či trei luni dup─â ce a achizi┼úionat-o, magnatul a anun┼úat divor┼úul de Melinda.

image
Gates ┼či Belinda au divor┼úat anul trecut. Foto: EPA-EFE

Iar ├«n ianuarie a ├«nceput demolarea acesteia. Asta, de┼či casa cump─ârat─â era ├«n condi┼úii impecabile. De aceea se zvone┼čte c─â vrea s─â ┼čtearg─â complet amintirea Melindei din via┼úa sa. Dup─â ce a r─âmas burlac, Gates are o mare grij─â pentru reconstruc┼úia vilei. Vine personal ┼či verific─â stadiul lucr─ârilor. Apropia┼úii spun c─â se va instala ├«n noua cas─â ├«n perioada verii.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News,Facebook ╚Öi Instagram!

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock