Blestemul loteriei i-a curmat viaţa. A câștigat 35 de milioane de euro, dar ghinionul a urmărit-o

5 septembrie 2021
image
Foto: Shutterstock

Margaret Loughrey, de 56 de ani, a fost g─âsit─â f─âr─â suflare ├«n locuin┼úa ei de 150.000 de euro, din Belfast, Irlanda de Nord. Ea a c├ó┼čtigat 35 de milioane de euro la loterie ├«n 2013 ┼či a declarat ├«n repetate r├ónduri c─â via┼úa ei a devenit mizerabil─â odat─â cu ├«ncasarea premiului.

Blestemul loteriei a lovit din nou! Margaret Loughrey, de 56 de ani, din Belfast, Irlanda de Nord, a fost g─âsit─â f─âr─â suflare joi, 2 septembrie, ├«n locuin┼úa ei modest─â.├Än 2019 a spus c─â mai are ├«n conturi 7 milioane de euro ┼či c─â mare parte din bani i-au fost fura┼úi din cont. Ea a povestit c─â tr─âia cu 75 de euro pe s─âpt─âm├ón─â ┼či c─â a cheltuit banii f─âc├ónd dona┼úii ┼či cump─âr├ónd diferite propriet─â┼úi pentru cauze nobile. Poli┼úia investigheaz─â circumstan┼úele ├«n care s-a produs decesul, informeaz─â Daily Mail.

Margaret Loughrey a c├ó┼čtigat marele premiu dup─â ce a jucat numerele 19, 23,27, 42 ┼či 44 ┼či a bifat 3 ┼či 5 din zona destinat─â Lucky Stars. Biletul norocos i-a fost ├«nm├ónat de v├ónz─âtoarea Nadine OÔÇÖKane care la scurt timp dup─â ce a aflat c─â Margaret a devenit milionar─â a declarat c─â este extrem de fericit─â c─â a purtat cuiva noroc. Dup─â ce a intrat ├«n posesia banilor, femeia a ├«ncercat s─â duc─â aceea┼či via┼ú─â ca ┼či p├ón─â atunci ┼či s─â nu renun┼úe la slujba pe care o avea la un centru social dedicat persoanelor cu probleme. Dup─â doar patru luni de la c├ó┼čtigarea premiului, Margaret a declarat pentru un post de televiziune c─â ÔÇŁdac─â exist─â un Iad pe lumea asta, eu m─â aflu acum ├«n el. Este ├«ngrozitor s─â ai mai mul┼úi bani dec├ót ├«┼úi intr─â ├«n buzunareÔÇŁ, a spus ea. ÔÇŁ├Änainte s─â devin milionar─â eram o persoan─â vesel─â ┼či optimist─â. Dup─â ce am fost bombardat─â de mii de oameni care mi-au cerut ajutorul pentru salvarea rudelor, copiilor ┼či a apropia┼úilor care sufereau de boli ├«ngrozitoare, am ├«nceput s─â m─â simt mizerabilÔÇŁ, a mai declarat ├«n 2019 femeia. Ea a investit mare parte din bani ├«ncerc├ónd s─â construiasc─â o cantin─â social─â, un azil pentru persoanele str─âzii ┼či un centru medical pentru copiii bolnavi de cancer. A f─âcut sute de dona┼úii ┼či la momentul decesului misterios, mai avea ├«n conturi pu┼úin peste dou─â milioane de euro. 

fuego iubita2 png
razvan si irina fodor
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
roxana nemes png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vladimir putin picior png
Bayraktar TB2 Runway jpg
variola maimutei 2 jpg
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg