Blestemul loteriei i-a curmat viaţa. A câștigat 35 de milioane de euro, dar ghinionul a urmărit-o

Ultima actualizare:

    Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Margaret Loughrey, de 56 de ani, a fost găsită fără suflare în locuinţa ei de 150.000 de euro, din Belfast, Irlanda de Nord. Ea a câştigat 35 de milioane de euro la loterie în 2013 şi a declarat în repetate rânduri că viaţa ei a devenit mizerabilă odată cu încasarea premiului.

Blestemul loteriei a lovit din nou! Margaret Loughrey, de 56 de ani, din Belfast, Irlanda de Nord, a fost găsită fără suflare joi, 2 septembrie, în locuinţa ei modestă.În 2019 a spus că mai are în conturi 7 milioane de euro şi că mare parte din bani i-au fost furaţi din cont. Ea a povestit că trăia cu 75 de euro pe săptămână şi că a cheltuit banii făcând donaţii şi cumpărând diferite proprietăţi pentru cauze nobile. Poliţia investighează circumstanţele în care s-a produs decesul, informează Daily Mail.

Margaret Loughrey a câştigat marele premiu după ce a jucat numerele 19, 23,27, 42 şi 44 şi a bifat 3 şi 5 din zona destinată Lucky Stars. Biletul norocos i-a fost înmânat de vânzătoarea Nadine O’Kane care la scurt timp după ce a aflat că Margaret a devenit milionară a declarat că este extrem de fericită că a purtat cuiva noroc. După ce a intrat în posesia banilor, femeia a încercat să ducă aceeaşi viaţă ca şi până atunci şi să nu renunţe la slujba pe care o avea la un centru social dedicat persoanelor cu probleme. După doar patru luni de la câştigarea premiului, Margaret a declarat pentru un post de televiziune că ”dacă există un Iad pe lumea asta, eu mă aflu acum în el. Este îngrozitor să ai mai mulţi bani decât îţi intră în buzunare”, a spus ea. ”Înainte să devin milionară eram o persoană veselă şi optimistă. După ce am fost bombardată de mii de oameni care mi-au cerut ajutorul pentru salvarea rudelor, copiilor şi a apropiaţilor care sufereau de boli îngrozitoare, am început să mă simt mizerabil”, a mai declarat în 2019 femeia. Ea a investit mare parte din bani încercând să construiască o cantină socială, un azil pentru persoanele străzii şi un centru medical pentru copiii bolnavi de cancer. A făcut sute de donaţii şi la momentul decesului misterios, mai avea în conturi puţin peste două milioane de euro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net