Bomba blondă și-a luat șapte case să aibă camere pentru căței

Este milionară la vârsta de de 21 de ani și și-a luat șapte case să aibă camere pentru căței. Americanca Linsey Donovan a devenit milionară la vârsta de 19 ani, în plină pandemie, datorită succesului pe care l-a avut pe rețelele sociale. Acum are grijă de cei doi dulăi.

Linsey Donovan  a investit banii câștigați de pe urma carierei de fotomodel în proprietăți imobiliare și a vrut ca cei doi căței ai ei din rasa Golden Retriever să aibă propriul lor dormitor.

Linsey Donovan a devenit milionară la 19 ani - foto Instagram
Linsey Donovan a devenit milionară la 19 ani - foto Instagram

Linsey Donovan vrea să le ia părinților casă

Ea a declarat pentru The Sun că în prezent este suficient de stabilă financiar pentru a putea cumpăra o casă și pentru părinții ei în Florida și se gândește să cheltuiască pentru cei care i-au dat viață suma de 750.000 $. Ea nu a făcut niciodată credite bancare și se laudă cu o avere de peste cinci milioane de dolari. Linsey a făcut bani pentru că, zice ea, ”și-a dorit de mică să ducă o viață de păpușă Barbie în lumea reală și și-a urmat visul”. Linsey s-a născut la 5 iulie 2000 și și-a dorit încă de la cinci ani să devină actriță sau fotomodel. Nu a mai avut răbdare să intre la Facultatea de Artă dramatică și încă din adolescență a început să filmeze și să posteze înregistrările pe rețelele sociale. La 19 ani a dat lovitura și acum este plătită cu zeci de mii de dolari să apară în diferite reclame, videoclipuri sau campanii de promovare a diferitelor produse.

Le-a amenajat celor doi căței câte un dormitor în fiecare casă - foto Instagram
Le-a amenajat celor doi căței câte un dormitor în fiecare casă - foto Instagram

Prea scundă să fie fotomodel

Ea este blondă natural și are ochii albaștri, chipul simetric însă nu măsoară decât 1,65 metri înălțime ceea ce a făcut-o să renunțe la visul de a mai deveni fotomodel și de a-și face o carieră în industria modei, unde manechinele trebuie să aibă peste 1,75 metri. Linsey susține că felul ei pozitiv de a fi, naturalețea și dezinvoltura sunt marile avantaje și că datorită lor a reușit să devină milionară prin forțe proprii datorită conturilor ei de pe YouTube, Instagram și TikTok. ”Nu am vrut niciodată să depind de banii părinților mei și am încercat să mă descurc singură în viață. Îi iubesc pe cei doi căței ai mei Albie și Barney și de aceea în fiecare dintre cele șapte case ale mele le-am asigurat un dormitor. Evident, locuiesc într-o singură casă, restul sunt închiriate”, a spus ea pentru The Sun.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net