Boris Johnson, prima imagine cu fiul lui. Copilul a primit numele medicilor care i-au salvat viaţa premierului britanic

Ultima actualizare:

    Boris Johnson și logodnica lui, Carrie Symondsfoto: Guliver / GettyImages
Boris Johnson și logodnica lui, Carrie Symondsfoto: Guliver / GettyImages

Boris Johnson şi logodnica sa, Carrie Symonds, au dat publicităţii, sâmbătă, prima fotografie cu fiul lor, născut în urmă cu trei zile. Ei au anunţat şi numele copilului, Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, precizând că băieţelul a primit și numele medicilor care l-au tratat pe premierul britanic de coronavirus, scrie telegraph.co.uk, citat de News.ro.

Imaginea a fost postată în social media de Carrie Symonds, care a precizat că Nicholas este un omagiu adus doctorilor Nick Price şi Nick Hart, care l-au ajutat pe Boris Johnson în lupta cu coronavirusul. Wilfred este prenumele bunicului lui Johnson şi Lawrie este prenumele bunicului logodnicei premierului. “Mulţumesc din suflet incredibilei echipe de la maternitatea UCLH care a avut grijă de noi atât de bine. Sunt foarte fericită. Inima mea este plină”, a notat Carrie Symonds. Premierul britanic partenera sa Carrie Symonds au anunţat miercuri (29 aprilie) naşterea unui fiu, la un spital din Londra.

Fotografia a fost publicată de mămica Carrie Symonds pe conturile sociale
Fotografia a fost publicată de mămica Carrie Symonds pe conturile sociale

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a fost contaminat cu noul coronavirus, ceea ce a condus la o săptămână de spitalizare, inclusiv trei nopţi la terapie intensivă. Logodnica sa, în vârstă de 32 de ani, a prezentat și ea simptome de Covid-19. Ei s-au instalat anul trecut la Downing Street - devenind primul cuplu necăsătorit care trăieşte în reşedinţa oficială a premierilor britanici. Acest băiat este primul copil al lui Carrie Symonds. Însă Boris Johnson are deja patru copii cu o  prietenă din copilărie, a doua sa căsătorie. El a recunoscut alt copil, născut dintr-o relaţie extraconjugală, iar presa îi atribuie încă un alt copil ilegitim.

Citește și:

Noul premier britanic e cel mai excentric din lume. Boris Johnson a promis că rezolvă Brexitul

Premierul britanic Boris Johnson şi partenera lui s-au logodit! Cei doi vor deveni părinți

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net