Boris Johnson vrea să construiască pod între Scoţia și Irlanda de Nord

image
Johnson nu vrea să renunţe la BrexitFoto: Epa-Efe

Boris Johnson vrea pod între Scoţia și Irlanda de Nord pentru a preîntâmpina blocajul Brexitului. Prim-ministrul britanic a cerut oficialilor guvernamentali să ia în calcul costurile şi riscurile unui pod de 45 de kilometri peste Marea Irlandeză.

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson (55 de ani), vrea pod între Scoţia și Irlanda de Nord cu scopul de a evita blocajul Brexitului. Anul trecut, politicienii Partidului Unionist din Irlanda de Nord au sprijinit planul acestuia de a construi un „pod al Brexit-ului” de 15 miliarde de lire sterline care să lege sud-vestul Scoţiei cu Larne din Irlanda de Nord. Însă bombele neexplodate din Al Doilea Război Mondial se crede că ar fi unul din riscurile acestui proiect, potrivit Channel 4 News. Johnson s-a interesat de unde ar putea fi luaţi banii pentru pod şi de „riscurile proiectului”, din cauza „muniţiei din Al Doilea Război Mondial din Marea Irlandeză”. Ministerul Transporturilor a elaborat un document privitor la planurile legate de pod după discuţiile cu Partidul Unionist şi fostul secretar de stat Chris Grayling.

Boris Johnson a fost desemnat noul premier al Marii Britanii

Boris Johnson a susţinut primul discurs, în calitate de premier al Marii Britanii

Podul ar avea 45 de kilometri

Proiectul podului a ieşit la iveală după ce Parlamentul a aprobat legea care blochează un Brexit fără Acord şi a împiedicat planul lui Boris Johnson pentru noi alegeri. Asta în timp ce Marea Britanie ar trebui să părăsească Uniunea Europeană la 31 octombrie. Johnson încearcă să găsească o soluție pentru frontiera irlandeză pentru a preîntâmpina blocarea Brexitului. Anul trecut, a fost luat în râs când a dezvăluit ideea podului. Actualul premeier susţine că podul care ar lega vestul Scoţiei de Irlanda de Nord ar consolida Uniunea. Distanţa cea mai apropiată din North Channel este de 20 de kilometri, între Mull of Kintyre şi Torr Head, însă se prefer[ planul podului de 45 de kilometri care să treacă prin Larne. Însă alţi politicieni, inclusiv Ministrul de Interne, Sajid Javid, au luat în râs planul lui Boris Johnson, care vrea să construiască pod între Scoţia și Irlanda de Nord.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
meghan markle harry regina jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
iulia albu
simona gherghe
accident jpeg
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
image
image
image
image
Regina Elisabeta
miting vietnam sursa facebook azopan (2) jpg
tanc t55 romania foto mapn (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
marcel pavel coronavirus 0 jpeg
meghan markle harry regina jpeg