Boss-ul Amazon se relaxează și face 142.667 $ pe minut! Unde a făcut Crăciunul Jeff Bezos?

Ultima actualizare:

Și în concediu Jeff Bezzos încasează 8,5 milioane $ pe oră, adică 142.667 dolari pe minut, informează Bild. Cel mai bogat om al planetei, boss-ul Amazon a fost surprins în timpul vacanței exotice începute cu câteva zile înainte de Crăciun.

Jeff Bezos și Lauren Sanchez își petrec vacanța într-un paradis exotic - foto Profimedia
Jeff Bezos și Lauren Sanchez își petrec vacanța într-un paradis exotic - foto Profimedia

Crăciunul a fost cu adevărat magic pentru cel mai bogat om al planetei! Boss-ul Amazon, Jeff Bezos, de 57 de ani și iubita lui Lauren Sanchez, 51 de ani, au fost surprinși de paparazzi la bordul unui iaht de lux în St. Barths, bronzându-se și relaxându-se la soare. Închirierea iahtului de lux costă între 38.000 și 41.000 $ pe săptămână, dar având în vedere că Bezos are în conturi 201,7 miliarde de dolari vacanța este o nimica toată.

Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată - foto Profimedia
Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată - foto Profimedia

Jeff Bezos trage de fiare să arate ca Vin Diesel

Jurnaliștii de la Daily Mail au observat că miliardarul care are o înălțime de 1,71 metri trage de fiare și se încăpățânează să semene cu Vin Diesel, actor pe care îl apreciază enorm. Bezos a fost căsătorit între 1993 și 2019 cu MacKenzie Scott și din 2018 are o relație cu frumoasa prezentatoare de televiziune Lauren Sanchez. Cei doi au fost surprinși la 26 decembrie în timp ce se plimbau cu placa agale, pe valuri, se relaxau pe puntea vasului și stăteau departe de plajele insulelor pentru a nu le fi tulburată intimitatea.

Sunt în vacanță cu un grup de amici

Ei sunt însoțiți în această vacanță de un grup de prieteni și parteneri de afaceri față de care însă nu se sfiesc să își manifeste afecțiunea. Ei au fost surprinși îmbrățișați, sărutându-se sau mângâindu-se lasciv reciproc fără să se rușineze de prezența altor persoane. Iahtul închiriat de Bezos are o lungime de aproape 30 de metri și a fost construit în anul 2005. În apartamentul principal pot dormi șapte persoane, însă la bord mai sunt amenajate două cabine duble și încă două cabine ”twin”.

Jeff Bezos a pierdut recent locul 1 în topul bogătașilor

Bezos a pierdut primul loc în topul celor mai bogați pământeni în fața lui Elon Musk, chiar cu câteva săptămâni înainte de Anul Nou, după ce boss-ul SpaceX și-a rotunjit averea la 276,2 miliarde $. Bezos a devenit miliardar încă din anul 1998 și 90% din averea lui provine din cele 10 procente pe care le deține în cadrul Amazon. Lauren Sanchez l-a luat cu ea în concediu și pe fiul ei Nikko Gonzalez, de 20 de ani împreună cu prietena lui. Mare parte din averea strânsă de Bezos a fost direcționată de acesta către organizațiile caritabile implicate în susținerea persoanelor defavorizate și în salvarea mediului înconjurător.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net