Bunicuţa bătăuşă, spaima hoţilor români

Ultima actualizare:

    Winifred Peel  l-a snopit în  bătaie pe unul  dintre hoţi
Winifred Peel l-a snopit în bătaie pe unul dintre hoţi

Incredibil! O britanică de 77 de ani l-a bătut măr pe un hoţ român care încerca să o jefuiască. Femeia a reuşit să-l pună pe fugă împreună cu doi tovarăşi ai săi, toţi fiind prinşi de poliţie în cele din urmă.

Winifred Peel, de 77 de ani, bunica a patru nepoţei, din Manchester, este o adevărată eroină. Ea i-a dat o lecţie greu de uitat unui hoţ român care a atacat-o în timp ce scotea 200 de lire sterline (circa 1038 de lei) de la un bancomat situat pe strada Bromborough Village. Femeia a simţit că două persoane se apropiaseră prea mult de ea în timp ce îşi introducea codul PIN. În acel moment, unul dintre ei a împins-o şi a dat-o la o parte din faţa bancomatului. Celălalt s-a înfipt imediat să ia banii care tocmai ieşeau din fantă. Winifred s-a înfuriat îngrozitor, l-a prins de guler şi l-a izbit cu toată puterea cu capul de bancomat de trei ori. Speriaţi de forţa ei neobişnuită pentru o bătrână, hoţii au luat-o la fugă. Atunci aceasta şi-a dat seama că erau de fapt trei, al treilea aflându-se puţin mai departe.

Felix Stoica , Piper Dumitru și Florin Geblescu au fost  arestaţi în timp ce încercau să fure 200 de lire sterline
Felix Stoica , Piper Dumitru și Florin Geblescu au fost arestaţi în timp ce încercau să fure 200 de lire sterline

“Hoţul a spus «n-a mers» şi a zbughit-o”, a povestit bunica. Ea a intrat într-o bancă din apropiere şi a cerut ajutor. Folosindu-se de camerele de supraveghere, poliţiştii i-au prins imediat pe hoţi. Ei sunt românii Piper Dumitru (18 ani), Florin Geblescu (18 ani) şi Felix Stoica (19 ani). Recent, Stoica a fost condamnat la doi ani de puşcărie, iar Piper şi Geblescu vor sta după gratii câte 8 luni.

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net