Bunicuţa bătăuşă, spaima hoţilor români

Ultima actualizare:

    Winifred Peel  l-a snopit în  bătaie pe unul  dintre hoţi
Winifred Peel l-a snopit în bătaie pe unul dintre hoţi

Incredibil! O britanică de 77 de ani l-a bătut măr pe un hoţ român care încerca să o jefuiască. Femeia a reuşit să-l pună pe fugă împreună cu doi tovarăşi ai săi, toţi fiind prinşi de poliţie în cele din urmă.

Winifred Peel, de 77 de ani, bunica a patru nepoţei, din Manchester, este o adevărată eroină. Ea i-a dat o lecţie greu de uitat unui hoţ român care a atacat-o în timp ce scotea 200 de lire sterline (circa 1038 de lei) de la un bancomat situat pe strada Bromborough Village. Femeia a simţit că două persoane se apropiaseră prea mult de ea în timp ce îşi introducea codul PIN. În acel moment, unul dintre ei a împins-o şi a dat-o la o parte din faţa bancomatului. Celălalt s-a înfipt imediat să ia banii care tocmai ieşeau din fantă. Winifred s-a înfuriat îngrozitor, l-a prins de guler şi l-a izbit cu toată puterea cu capul de bancomat de trei ori. Speriaţi de forţa ei neobişnuită pentru o bătrână, hoţii au luat-o la fugă. Atunci aceasta şi-a dat seama că erau de fapt trei, al treilea aflându-se puţin mai departe.

Felix Stoica , Piper Dumitru și Florin Geblescu au fost  arestaţi în timp ce încercau să fure 200 de lire sterline
Felix Stoica , Piper Dumitru și Florin Geblescu au fost arestaţi în timp ce încercau să fure 200 de lire sterline

“Hoţul a spus «n-a mers» şi a zbughit-o”, a povestit bunica. Ea a intrat într-o bancă din apropiere şi a cerut ajutor. Folosindu-se de camerele de supraveghere, poliţiştii i-au prins imediat pe hoţi. Ei sunt românii Piper Dumitru (18 ani), Florin Geblescu (18 ani) şi Felix Stoica (19 ani). Recent, Stoica a fost condamnat la doi ani de puşcărie, iar Piper şi Geblescu vor sta după gratii câte 8 luni.

image
image
image
image
image
image
catalin chereches  1280x720 jpg
incendiu  jpg
Printesa Latifa jpeg
Teatru
inel Kate Middleton (3) jpg
betisoare ct captura video jpg
bivolaru 0 jpeg
plane 885321 1280 jpg