Butoane noi pe Facebook

image
Butoane noi pe Facebook. Butonul ”Dislike” se lasă așteptatfoto: arhivă Click!

Conceput ca o rețea de socializare, Facebook nu a inclus, de la bun început, nicio variantă pentru exprimarea emoțiilor negative. Utilizatorii cer de multă vreme butonul ”Dislike” (”Nu-mi place”), pe lângă popularul ”Like” (”Îmi place”). Mark Zuckerberg a făcut joi, 8 octombrie, anunțul cel mare. Vor fi butoane noi pe Facebook, dar mult doritul Dislike se lasă încă așteptat. Modificarea este valabilă de vineri, 9 octombrie.

Mark Zuckerberg  a anunțat testarea a șase butoane noi pe Facebook. De fapt, este vorba despre șase ”reacții”, care nuanțează celebrul Like. ”Începem testarea Reacțiilor – un buton Like mai nuanțat”, a anunțat Mark pe contul său de Facebook. ”Butonul Like este de mult timp parte din Facebook. Miliarde de Like-uri sunt date în fiecare zi, iar a spune că îți place ceva reprezintă pur și simplu o formă de exprimare. De mulți ani oamenii ne tot cer să adăugăm butonul Dislike. Uneori vrei, pur și simplu, să-ți exprimi empatia. Este vorba despre momente importante, în care «Îmi place» nu reprezintă tocmai cel mai potrivit mod de exprimare”, a adăugat fondatorul Facebook.

Butoane noi pe Facebook. Cum își vor putea exprima utilizatorii ”reacțiile”

După o perioadă lungă de așteptare, răspunsul pentru cei care își doreau să poată spune și ”Nu-mi place” a venit sub forma unor butoane noi pe Facebook . ”Ne-am gândit mult care ar fi cea mai potrivită metodă de a  vă oferi posibilitatea să vă exprimați simplu și respectuos, iar astăzi începem să testăm acest lucru”, a spus joi Zuckerberg.

”Reacțiile vă vor ajuta să vă exprimați dragostea, uimirea, umorul și tristețea. Nu este un buton Dislike, dar vă oferă posibilitatea de a vă exprima simplu regretele și empatia – împreună cu încântarea și căldura”, a adăugat Mark.

Cum arată ”Reacțiile”

Butoane noi pe Facebook. Primele țări care vor folosi noile ”reacții”

Love, Haha, Yay, Wow, Sad și Angry sunt cele șase butoane noi pe Facebook, cu ajutorul cărora utilizatorii își vor putea nuanța reacțiile față de postările prietenilor. ”Veți putea să faceți publice aceste reacții apăsând mai lung butonul Like”, a explicat Mark Zuckerberg. Primele țări care vor avea parte de această nouă experiență sunt Irlanda și Spania.

Cum funcționează cele șase butoane noi pe Facebook

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
florin zalomir
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
kate middleton
harta sud-est ucraina cu regiunea Donbas, lugansk, donețk și severodonețk shutterstock
bank
image
image
image
image
Melania şi Donald Trump
poluare matasari Foto
michelle si barack obama
kate middleton
dureri menstruale
Prinţul Charles şi Camilla au participat la un festival bavarez şi au ciocnit o halbă de bere în onoarea celui mai nou membru al familiei, Archie Harrison  jpeg