Care a fost momentul când Kate Middleton s-a dat de gol că e însărcinată

simeon stalpnicul png
În timpul vizitei în Polonia, KAte Middleton a oferit câteva indicii că ar fi însărcinată a treia oarăFoto: Getty

Palatul Kensington a anunțat oficial că Ducesa de Cambridge (35 de ani) este însărcinată pentru a treia oară, la două luni după ce Kate părea doar că glumește că urmează să aibă mai mulți bebeluși, în timpul unei vizite în Polonia.

În timpul acelui tur, Kate, care era însoțită de Prințul William, a primit în dar o jucărie de pluș pentru copii care a încântat-o pe ducesă atât de mult, încât a glumit cu William: „Cred că va trebui să avem mai mulți bebeluși”, amintește Daily Mail. Mai mult decât atât, jucăria pe care o primise cadou, a fost creată de compania Whisbear și este special concepută pentru nou-născuți, imitând sunetele din burtica mamei, pentru a le crea confort.

Acesta nu a fost însă unicul indiciu care a sugerat că ducesa ar fi însărcinată. Aflându-se la Varșovia, în cadrul unei recepții, fotografii au putut observa cum Kate Middleton abia dacă s-a atins de un pahar cu vin. Probabil, ea știa deja că urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil.

După eveniment, cea care i-a dăruit jucăria a declarat jurnaliștilor că ambii duci au râs când Kate a rostit acea frază care încă răsună în memoria tuturor, vrând astfel să sugereze că a fost doar glumă. Pe 4 septembrie, Palatul Kensington a confirmat că Ducesa de Cambridge chiar vorbea serios iar familia regală urmează să să primească în sânul ei încă un membru anul viitor.

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
archie battersbee jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
operatie medici jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg
operatie medici jpeg
archie battersbee jpg