Casa Regală a Marii Britanii se mărește cu un nou membru! Sora lui Kate Middleton este însărcinată

image
Pippa ╚Öi James, ├«n ziua nun╚Ťii

Casa Regal─â a Marii Britanii se preg─âte╚Öte s─â ureze bunvenit unui nou membru! Sora ducesei de Cambridge este ├«ns─ârcinat─â pentru a doua oar─â! Pippa Middleton ╚Öi James Matthews a╚Öteapt─â cu ner─âbdare s─â devin─â din nou p─ârin╚Ťi.

Cei 3 copii ai lui Kate Middleton ╚Öi ai Prin╚Ťului William, prin╚Ťii George, Louis ╚Öi prin╚Ťesa Charlotte vor avea ├«nc─â un veri╚Öor sau o veri╚Öoar─â ca partener de joac─â, ├«n cur├ónd, deoarece m─âtu╚Öa lor, Pippa Middleton, e ├«ns─ârcinat─â pentru a doua oar─â. ÔÇ×Pippa ╚Öi James sunt ├«nc├ónta╚Ťi, este o veste minunat─â, ├«n ciuda acestui an dificil. ├Äntreaga familie este ├«nc├óntat─â", a declarat o surs─â apropiat─â familiei pentru publica╚Ťia Page Six. 

image
Felicitarea de Cr─âciun trimis─â de ducii de Cambridge anul acesta

A╚Öa cum era de a╚Öteptat, George, Louis ╚Öi Charlotte au furat inimile tuturor ╚Öi anul acesta cu felicitarea de Cr─âciun. ├Än cea trimis─â anul acesta de ducii de Cambridge, Kate ┼či William apar relaxa┼úi, pe o banc─â cu lemne ├«n spatele lor ┼či cu cei trei copii ├«n bra┼úe. Prin┼úul George ┼či Prin┼úesa Charlotte sunt, ca ├«ntotdeauna, adorabili ┼či cu z├ómbetul pe buze, dar cel care e ├«n centrul aten┼úiei e Louis, ├«n v├órst─â de doi ani, care r├óde cu gura p├ón─â la urechi. 

image
Felicitarea de Cr─âciun trimis─â de ducii de Cambridge anul acesta
FotoJet (3) jpg
stefan banica paparazzi8 jpg
foto2 parintii romanca egipt png
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
grup de prieteni
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
image
image
image
turisti la paris la turnul eiffel jpeg
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Ce este bine s─â faci pe timp de canicul─â  Reguli de aur de la speciali┼čti jpeg
copil apa jpg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg