Câştigul de 19 milioane $ la loto l-a distrus

Ultima actualizare:

    Hayes a crezut că norocul a dat peste el când a dat lovitura la loterie
Hayes a crezut că norocul a dat peste el când a dat lovitura la loterie

Mai ceva ca-n filme! Fostul milionar James Hayes a fost condamnat recent la 80 de ani de închisoare după ce a spart zece bănci. Bărbatul a devenit jefuitor după ce a tocat 19 milioane dolari.

Povestea lui James Hayes, de 55 de ani, din Los Angeles, California, a şocat America! În 1998, a dat lovitura la loto, când a câştigat uriaşa sumă de 19 milioane de dolari. Şi-a zis atunci că norocul a dat peste el şi va trăi fericit până la sfârşitul vieţii. Nici în cele mai negre vise nu şi-ar fi putut imagina ce viitor nenorocit avea să-l aştepte. Hayes a fost arestat recent pentru că a spart zece bănci. El a fost condamnat la 80 de ani de puşcărie pentru jafuri. Asta înseamnă că îşi va petrece întreaga viaţă în spatele gratiilor. Nici el şi nici familia nu şi-au închipuit vreodată că, după ce ajunsese milionar, avea să putrezească în închisoare. Îşi aminteşte ca şi când a fost ieri telefonul pe care l-a primit, în urmă cu 20 de ani, de la bunica lui, care l-a anunţat că a câştigat atât de multe milioane. 

“Eram extrem de fericit. Plănuiam să-mi cumpăr o casă, o maşină, să-mi iau nevastă şi să-mi întemeiez o familie”, a povestit bărbatul cu lacrimi în ochi înainte de a fi încarcerat. Numai că, în loc să-şi pună planurile în aplicare, s-a apucat să consume droguri. Curând a devenit dependent de heroină şi viaţa lui s-a distrus. Toţi banii câştigaţi la loterie i-a dat pe droguri. Bunica şi părinţii au murit de supărare. El a vândut casa şi tot ce aveau ca să-şi întreţină viciul. A rămas singur şi distrus. A ajuns să doarmă într-un garaj şi să spargă bănci pentru a-şi cumpăra heroină în continuare. Între aprilie şi septembrie, anul trecut, a jefuit zece bănci în Newhall, Valencia şi comitatul Santa Barbara. De fiecare dată intra cu arma şi ameninţa funcţionarul să-i dea bani, dacă nu vrea să-l omoare. Spunea că are “o urgenţă” în familie. Nu demult, poliţiştii l-au prins în sfârşit. Oamenii legii au fost uimiţi când au aflat că făptaşul a fost cândva milionar. 

image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net