Cât costă o locuință în blocul în care trăiesc peste 20.000 de oameni. Prețul unui apartament este neașteptat de mic

Ultima actualizare:

20.000 de oameni găzduiește o clădire imensă din China. Locuitorii de acolo nu sunt nevoiți să iasă din incintă deoarece au toate facilitățile necesare la dispoziție. Astfel, cel mai mare bloc chinez oferă un stil de viață luxos îmbinat cu comoditatea. 

Blocul imens din China Foto: Instagram
Blocul imens din China Foto: Instagram

Complexul găzduiește 20.000 de persoane 

Complexul neobișnuit de apartamente din Qianjiang Century City, situat în districtul central de afaceri din Hangzhou, este ca un mic oraș. Cu o înălțime de aproximativ 206 de metri, structura colosală are 260.000 de metri pătrați, fiind una dintre cele mai mari clădiri din China.

Conceput inițial ca un hotel de lux, clădirea cunoscută sub numele Regent International și-a deschis porțile în 2013, scrie Bored Panda. A fost proiectată de Alicia Loo, designerul șef al celui de-al doilea hotel de șapte stele din lume, Singapore Sands Hotel. Regent International are 39 de etaje. În plus, se crede că are capacitatea de a găzdui până la 30.000 de persoane, în prezent fiind 20.000.

Prețul unui apartament din complex 

Se crede că unitatea este ocupată în principal de tineri și studenți, proprietari de afaceri mici și influenceri. Prețul variază în funcție de tipul de apartament: apartamentele mai mici fără ferestre se închiriază de obicei cu circa 200 de dolari pe lună, în vreme ce un un apartament mai mare, cu balcon, poate ajunge până la 560 de dolari.

Pentru unii, acest complex rezidențial reprezintă locuința ideală, oferind acces la toate serviciile esențiale fără a fi nevoie să părăsească clădirea. Pentru alții, însă ar putea fi considerat un coșmar din cauza limitării spațiului exterior. Locuitorii beneficiază de facilități variate în funcție de zona în care locuiesc în clădire, dar toți se bucură de un standard de viață ridicat.

Ce spun internauții 

Videoclipurile cu uriașul bloc fac senzație în ultima vreme pe TikTok, iar oamenii au fost impresionați de felul în care arată. Mulți internauți s-au întrebat cum reușesc să conviețuiască oamenii acolo.

„Devin calustrofobă numai uitandu-mă la imagini!”, „Nu aș locui acolo pentru nimic în lume!”, „Mă întreb cât de devreme trebuie să mă trezesc dimineața ca să ajung la lift înaintea celorlalți 20.000 de locuitori?”, „Arată ca un coșmar!”, „Deprimant!”, au fost comentariile internauților la postarea respectivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
oras pixabay jpg
coada soricelului
Printesa diana bijuterii Profimedia jpg
cos gunoi adobe jpg
image png
Slapi Australia plaja FOTO Shutterstock
hibrid heleniu1 jpg
guma mestecat istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net