Cât de mult s-a îngrășat Kim Jong-Un de când a ajuns dictatorul Coreei de Nord

Ultima actualizare:

    Kim Jong-un este unul dintre cei mai de temuți lideri mondialiFoto: Hepta
Kim Jong-un este unul dintre cei mai de temuți lideri mondialiFoto: Hepta

Deși lumea lui Kim Jong-Un ar trebui să fie plină de glamur, se pare că viața unui despot care încalcă drepturile omului este destul de stresantă. Din momentul în care a preluat conducerea Coreei de Nord, dictatorul s-a îngrășat cu aproape 45 de kilograme!

În urmă cu 4 ani, Liderul Suprem al Coreei de Nord cântărea 89 de kilograme. În 2014 avea 119 kilograme iar anul acesta cântărește 129 de kilograme! Acesta suferă de insomnie și este constant îngrijorat de siguranța personală. Aceste detalii au ieșit la iveală în urma unor informații prezentate presei sud-coreene, extrase dintr-un raport întocmit de Serviciile Secrete ale acestei țări. 

Kim Jong-Un pare să nu reziste tentațiilor culinare
Kim Jong-Un pare să nu reziste tentațiilor culinare

Se mai notează în acest raport un exemplu despre modul în care funcționează cenzura în această țară. Un articol apărut în Washington Post despre unchiul și mătușa lui Kim a pus pe jar autoritățile care au făcut chiar și imposibilul ca acel text să nu ajungă și în Coreea de Nord. Dictatorul se teme că astfel de materiale ar scoate în evidență adevărul privind descendența sa din zona Muntelui Paektu. Aici, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, pe vremea când peninsula coreeană se afla sub controlul Japoniei, Kim Ir-Sen a organizat o gherilă militară care a luptat până la moarte pentru eliberare. Pentru a face povestea și mai frumoasă, se spune că tatăl lui Kim Jong-Un s-ar fi născut la poalele acestui munte, cu toate locul nașterii acestuia ar fi fost în... Rusia!

Pentru că ar fi destul de greu de înțeles dacă ar afla aceste detalii poporul înfometat al Coreei de Nord, Kim Jong Un a instaurat un cult al personalității pentru a fi pus în cea mai bună lumină posibilă.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net