Cățelușa a salvat-o de la viol! Ce s-a întâmplat apoi te va înduioșa până la lacrimi

Ultima actualizare:

    Georgia Bradley (25 de ani) a fost salvată de o cățelușă pe plajăfoto: SWNS
Georgia Bradley (25 de ani) a fost salvată de o cățelușă pe plajăfoto: SWNS

Vacanța unei studente în vârstă de 25 de ani ar fi putut sfârși tragic dacă aceasta nu ar fi fost apărată de o cățelușă fără stăpân. Totul s-a întâmplat pe o plajă din insula Creta, Grecia.

Georgia Bradley, studentă la Universitatea Plymouth, era în vacanță atunci când a dat nas în nas cu doi bărbați necunoscuți. Cei doi au început să îi facă avansuri și au invitat-o să bea ceva împreună, însă tânăra a refuzat politicos, cu toate acestea, cei doi nu au vrut să renunțe, potrivit huffingtonpost.co.uk.

Cum a reușit cățelușa să o salveze pe studentă

După ce au auzit refuzul studentei, agresorii au luat-o de braț cu intenția de a o duce cu forța, însă acest lucru nu a fost posibil. O cățelușă fără stăpân se afla în zonă, iar când a văzut gestul amenințător, a început să latre imediat. Speriați, bărbații au lăsat-o în pace pe Georgia.

Povestea nu s-a oprit aici. Cățelușa a urmărit-o pe studentă până la hotel, unde a lăsat-o pe ea și pe prietenii ei să o mângâie: „Când m-am întors la apartament, m-a urmărit și în cele din urmă ne-a lăsat să o mângâiem. Am format instantaneu o legătură”, a declarat  Georgia.  Când a venit momentul ca ea să se întoarcă acasă în Cornwall, Regatul Unit, cățelușa a început să fugă după mașina care o transporta pe studentă la aeroport: „Mi-a frânt inima”, a mai spus ea. Cu toate acestea, a lăsat patrupedul în urmă și a plecat.

Nu a putut să o părăsească pe plajă

Când a ajuns acasă, Georgia nu se putea gândi la altceva decât la cățelușa care a salvat-o. Acest lucru a determinat-o să se urce în avion înapoi spre Creta, pentru a o putea adopta. A zburat peste 10.000 de kilometri înspre Creta și înapoi în repetate rânduri de-a lungul a cinci săptămâni, numai pentru a realiza acest lucru. Studenta a trebuit să treacă peste multe obstacole, dar acest lucru nu a descurajat-o. A cheltuit foarte mulți bani pentru a-i face un pașaport și pentru a o putea lua acasă. În cele din urmă, Georgia a reușit să o adopte pe cățelușă și a numit-o Pepper, iar la numai o săptămână distanță, aceasta a născut șase puișori. Acum, studenta și Pepper sunt de nedespărțit: „A fost așa o călătorie nebunească, dar sunt entuziasmată până peste cap”, a mai declarat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net