Cazul care i-a şocat pe medici! A rămas gravidă în comă, după ce a fost violată

image
Femeia se află în comă de peste un anFoto: Click!

Un caz incredibil i-a lăsat pe medici cu gura căscată: o tânără care se afla în comă de un an a rămas gravidă după ce a fost abuzată sexual în spital. Fapta nu a fost denunţată de familia femeii din Argentina, care vrea să păstreze identitatea tinerei secretă.

Medicii au descoperit că femeia e gravidă după ce a fost mutată la un alt spital. Pentru că a intrat în contact cu mai mulţi membri ai personalului medical auxiliar, dar şi cu nişte rude, nu se ştie exact cine ar fi putut să o violeze. Familia nu a depus plângere, aşa că poliţia nu va continua ancheta. Totuşi, cei apropiaţi femeii ar suspecta pe un bărbat care vine ocazional să aibă grijă de tânără, potrvit presei din Argentina. 

Datorită faptului că familia nu vrea să dea niciun detaliu privind starea fetei, nu se ştie dacă medicii i-au făcut sau nu avort. 

Mai există doar 50 de astfel de cazuri în ultimul deceniu

Conform vice.com, cazul este unul şocant, chiar şi pentru medici. Potrivit unui profesor de la Facultatea de Medicină de la Universitatea din New York, Arthur Caplan, astfel de cazuri sunt extrem de rare: 50 în ultimul deceniu.

"O persoană ar putea să rămână în comă, adică au şanse să se trezească, sau pot fi inconştienţi pentru totdeauna, chiar morţi cerebral. În toate cele trei cazuri, poţi să duci sarcina până la termen, dar depinde în ce stadiu eşti. Dacă ai ajuns la 28 de săptămâni, probabil că poţi să faci cezariană. Dar, dacă eşti doar în a doua săptămână, nu cred că s-ar risca spitalele, pentru c-ar putea răni fetusul", a explicat medicul. 

De exemplu, în 2001, când o femeie a intrat în comă în urma unui accident, medicii au aflat că e gravidă în două săptămâni. Ea a dus sarcina până la capăt, chiar dacă nu a ieşit din comă, iar bebeluşul născut pe cale naturală (nu s-a făcut cezaraniană, pentru că e periculos să anestezie unei persoane în comă) a fost perfect sănătos. 

Însă cazul femeii din Argentina e mult mai grav: pentru că femeia e în comă, sarcina e în perciol, iar sănătatea copilului poate fi compromisă. Dar conform lui Caplan, familia ar putea decide să păstreze copilul, tocmai pentru că şi-au pierdut fiica. 

cub theo rose png
sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Silkeborg - FCSB, UEFA Conference League / FOTO EPA-EFE
soldati usi in timp ce se predau in Herson FOTO The Sun jpg
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg