Ce amendă uriașă a primit o moldoveancă stabilită în Germania pentru un gest minor: „Nu știu dacă mai există țară cu așa legi tâmpite””

Ana Maria, o moldoveancă care trăiește în Germania, a devenit virală pe TikTok cu un videoclip pe care l-a publicat recent. Tânăra s-a trezit cu o amendă usturătoare pentru un gest minor. Ea s-a plâns de „legile tâmpite” pe care le are această țară.

Ce amendă uriașă a primit o moldoveancă stabilită în Germania / foto: Shutterstock
Ce amendă uriașă a primit o moldoveancă stabilită în Germania / foto: Shutterstock

Ana Maria, o tânără originară din Republica Moldova, care s-a stabilit în Germania, a fost aspru sancționată de autorități pentru un gest absolut banal. Ea s-a trezit cu o amendă de 5.000 de euro pentru că și-a uscat rufele în balconul apartamentului! Conform tinerei, este interzis să faci așa ceva în Germania pentru că duce la dezvoltarea mucegaiului.

„Eu nu știu dacă mai există vreo țară cu așa legi tâmpite ca în Germania. Țara asta nu încetează să ne uimească. Știți ce au mai inventat? Sau mai bine spus, pentru ce puteți primi amendă în jur de 5.000 de euro? Pentru faptul că uscați hainele la balcon. O spun cu toată seriozitatea!

De la început trebuie să vă spun că nu se dădea voie să uscați hainele la balcon, adică peste balcon. Acum nici în balcon. Nu se acceptă, deoarece hainele sunt ude și din acest motiv mucegăiește blocul locativ.

„Este un plan de marketing al celor care vând uscătoare?”

Dacă uscați hainele în casă, nu veți avea niciodată mucegai de la hainele ude. Mucegaiul se face numai atunci când usuci hainele afară. Eu nu știu, ăsta este un plan de marketing al celor care vând uscătoare de haine? Sau pur și simplu nu mai știu de unde să încaseze atâția bani? Așa că, nu uscați hainele pe balcon că mucegăiește casa!”, a spus Ana Maria, într-un videoclip publicat pe TikTok.  

Filmulețul tinerei a devenit viral și a stârnit rapid un val de reacții și controverse în rândul utilizatorilor. Mulți români stabiliți în Germania au susținut că ei nu au auzit niciodată de o astfel de lege, iar alții au spus că o respectă pentru a nu se trezi cu amenzi usturătoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net