Ce apariții au avut regalitățile la încoronarea împăratului Japoniei! Ce rochie a ales Carmen Iohannis pentru banchet

image
Ce apariții au avut regalitățile la încoronarea împăratului Japoniei! Ce rochie a ales Carmen Iohannis pentru banchetFoto: EPA

Împăratul Naruhito al Japoniei și-a proclamat oficial marți, 22 octombrie, ascensiunea la tron, însoțit de partenera lui, împărăteasa Masako, iar la eveniment au participat aproximativ 2.500 de oaspeți, inclusiv înalți demnitari și membri ai familiilor regale din peste 190 de țări.

Evenimentul, marcat de mai multe ritualuri, s-a desfășurat în prezența a mii de oaspeți, printre care președintele și Klaus Iohannis însoțit de Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis. 

În vârstă de 59 de ani, Naruhito este cel de-al 126-lea împărat al Japoniei și primul născut după cel de-Al Doilea Război Mondial. Suveranul și-a preluat prerogativele imperiale, la data de 1 mai, după ce tatăl său, Akihito, a abdicat invocând vârsta înaintată.

Pentru ceremonia de încoronare, regalitățile și numele mari invitate au bifat apariții elegante și de bun bust, ornamentate și cu titlurile și decorațiile nobiliare pe care le-au adunat de-a lungul timpului. 

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au participat marţi, la Tokyo, la ceremonia de întronare a împăratului Naruhito al Japoniei, unde șeful statului român a fost îmbrăcat în frac, iar soţia sa a purtat o rochie lungă, de gală de culoare albastră. Printre invitaţii ceremoniei s-au numărat prinţul Charles, regele Felipe al VI-lea al Spaniei şi regina Letizia.

Pentru evenimentul în sine și banchetul de după, Carmen Iohannis a ales două ținute de culoare asemănătoare, însă decolteul rochiilor a fost cel care a făcut diferența dintre acestea. Dacă la ceremonia de încoronare Prima Doamnă a României a avut o rochie lungă cu mâneci și deloc decoltată, pentru banchetul de după organizat în cinstea noului Împărat Carmen a optat pentru o rochie mai lejeră, cu umerii lăsați, într-o nuanță mai deschisă și prinsă cu o bandă aurie în talie. 

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
image png
alimente shutterstock 392741167 jpg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg