Ce cadou de Crăciun emoționant a primit un băiețel care suferă de cancer în fază terminală

simeon stalpnicul png
Acest băiețel a fost emoționat până la lacrimi când a văzut câți oameni din întreaga lume se gândesc la elFoto: The Mirror

Probabil că nu există nimic mai emoționant decât un copil de câțiva anișori care suferă de cancer și care își ascune suferința în spatele fericirii caracteristice copilăriei. Un băiețel de cinci ani din Marea Britanie care suferă de crunta boală aflată în fază terminală, a primit un surpriză de Crăciun la care n-a visat vreodată.

Micuțul BradleyLowery a fost diagnosticat în 2013 cu neuroblastom, o formă severă de cancer care îi amenință sănătatea și-i răpește cei mai frumoși ani din viață. În timp ce se afla pe patul de spital, Bradley n-avea nici cea mai mică idee că în cutia poștală de acasă îl așteptau peste 11.000 de scrisori de încurajare din partea unor oameni inimoși din întreaga lume, informează The Mirror.

simeon stalpnicul png
A primit peste 11.000 de scrisori de încurajare din întreaga lumeFoto: The Mirror

Familia băiețelului încearcă de ani de zile să strângă peste 800.000 de euro necesari pentru tratamentul contra cancerului. Bradley a devenit cunoscut atunci când echipa de fotbal Everton a jucat un meci caritabil pentru micuț, reușind să strângă peste 230.000 de euro pentru a-l ajuta. Acum, fanii acestei echipe din întreaga lume s-au gândit să continue actul caritabil și i-au trimis lui Bradley peste 11.000 de felicitări de Crăciun pentru a-i aduce măcar un zâmbet.

„Au sosit din Australia, Noua Zeelandă și din întregul Regat Unit. Toți copiii cred că este un erou. Este un copil așa bun și minunat”, a declarat emoționată mama lui Bradley.

simeon stalpnicul png

După doi ani de tratament chinuitor prin chimeoterapie, Bradley părea complet vindecat de cancer, iar pentru 18 luni, a fost din nou un copil normal care s-a bucurat de viață. Din păcate, necruțătoarea boală a revenit în această vară. Acum, părinții lui Bradley speră ca tratamentul să-i ofere micuțului măcar mai mult timp alături de familie.

sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
cub theo rose png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
image png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
giselle si tom brady
dica
Colegiul Tehnic Mediensis din Mediaș Sibiu Foto Adevărul jpg
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg