Ce cadouri de nuntă ciudate au primit Harry și Meghan! Iată câteva dintre ele

Ultima actualizare:
Micuții salvamari, purtând cele două pălării Akubra, oferite în dar Prințului Harry și soției sale
Micuții salvamari, purtând cele două pălării Akubra, oferite în dar Prințului Harry și soției sale

Prințul Harry și Meghan Markle au fost în centrul atenției sâmbătă, 19 mai, când și-au unit destinele în Capela St.George a Castelului Windsor. Cei doi au primit cadouri neobișnuite, dar uimitoare! Cam așa arată lista cu darurile de nuntă primite de către Harry și Meghan, în marea lor zi.

Cu siguranță că grandioasa ceremonie religioasă dintre Prințul Harry și Meghan Markle a acaparat întreaga lume, iar un eveniment de o așa amploare se poate bucura de cadouri pe măsură. Deși cei doi au specificat că își doresc, în loc de daruri materiale, donații către șapte organizații caritabile, alese de ei în prealabil, acest lucru nu înseamnă că toți admiratorii cuplului au respectat îndemnul. Printre „ofrandele” neobișnuite pe care aceștia le-au primit, s-a numărat și denumirea a doi urși koala, în cinstea lor. Ursuleții Harry și Meghan sunt din Taronga Zoo, gradină zoologică situată lângă Syndey, Australia.

Doi urși Koala au fost denumiți în cinstea Prințului Harry și a lui Meghan Markle
Doi urși Koala au fost denumiți în cinstea Prințului Harry și a lui Meghan Markle

Prim-ministrul australian, Malcolm Turnbull a publicat pe Facebook un mesaj prin care îi felicita pe cei doi miri, susținând că le-a pregătit două palării marca Akubra, o firmă australiană cunoscută. De asemenea, guvernul australian a donat 10 mii de dolari unei asociații non-profit, denumită „Australian International Military Games Limited”, care se ocupă cu organizarea Jocurilor Invictus, care reprezintă o competiție sportivă destinată foștilor mebri militari, care prezintă dizabilități fizice, creată de Prințul Harry. „Felicitări Harry și Meghan cu ocazia nunții voastre! Tinerii noștri salvamari poartă pălăriile Akubra, pe care vi le vom oferi când veți veni aici pentru Jocurile Invictus. (..) Vă urăm gândurile noastre bune și vă dorim să aveți o viață lungă și fericită împreună”, a fost mesajul premierului. 

Conacul York Cottage
Conacul York Cottage

Prințul Seeiso și Prințesa Mabereng, din Lesotho, care au fost și invitați la marele eveniment, au dăruit cuplului mai multe „Wonderbag”, care sunt niște recipiente non-electrice și portabile, în care se poate găti mâncare. Aceste ustensile au ajutat la salvarea multor vieți, în Africa de Sud. Cuplul regal i-a invitat, de asemenea, pe Harry și Meghan, într-o mică vacanță în Lesotho, Africa de Sud. 

Președintele Franței, Emmanuel Macron, le-a oferit mirilor un cadou extrem de franțuzesc, și anume, un set de cadouri „S.T Dupont”, care include diverse obiecte, puse sub semnătura unor brand-uri celebre din Franța, fiecare cu câte o inscripționare specială. Și Regina Elisabeta a II-a a primit un astfel de set, de la președintele francez Vincent Auriol, în momentul nunții ei cu Prințul Phillip, în 1947. 

simeon stalpnicul png

Atât prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, cât și președintele SUA, Donald Trump, au anunțat că vor face donații seminificative, către organizații caritabile, în cinstea nunții dintre Harry și Meghan. „Ca să celebrăm uniunea dintre ei, Canada va dona 50 de mii de dolari către Jumpstart, o firmă caritabilă canadiană, care se ocupă de suportul copiilor nevoiași, pentru ca aceștia să poată avea mai ușor acces în competiții sportive”, a anunțat Trudeau, pe Twitter. Trump a declarat că America va dona către una dintre cele șapte organizații alese de către Harry și Meghan, conform Metro

Bunica Prințului Harry, Regina Elisabeta a II-a, le-a oferit celor doi miri un frumos și impresionant conac din regiunea Sandringham, denumit York Cottage, unde își vor putea petrece vacanțele, în liniște, sau unde își vor putea întemeia căminul, dacă vor dori. 


    Conacul York Cottage Foto: Wikimedia
Conacul York Cottage Foto: Wikimedia
image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net