Ce cicatrice imensă are Harrison Ford pe frunte!

Ultima actualizare:

    Cicatricea urâtă a rămas singurul semn că acum trei luni a fost la un pas de moarte
Cicatricea urâtă a rămas singurul semn că acum trei luni a fost la un pas de moarte

Întreaga planetă a zis că e un miracol că Ford a supravieţuit accidentului de la 5 martie 2015, când s-a înfipt cu avionul într-un teren de golf din Venice. Acum s-a produs al doilea miracol: starul din Indiana Jones arată incredibil de bine.

Paparazzi au fost şocaţi duminică (7 iunie) când au dat nas în nas în Los Angeles cu Harrison Ford. După ce a fost văzut de la distanţă dându-se cu elicopterul şi ducându-şi copilul la şcoală, iată că acum actorul de 72 de ani îşi face singur cumpărăturile şi aleargă sprinten pe străzile din LA. Nu îţi vine să crezi că în urmă cu doar trei luni doctorii îl culegeau mai mult mort decât viu dintre fiarele contorsionate ale avionului său „Spitfire”!

simeon stalpnicul png

La 5 martie Ford a ajuns la spital cu glezna făcută praf, oasele pelviene zdrobite şi scalpat pe mai bine de jumătate de craniu. Timp de trei săptămâni soţia lui, Calista Flockhart (50 de ani) şi fiul lor adoptat, Liam, au vegheat la căpătâiul său, la spital. Mai puternic decât un urs, Ford s-a refăcut miraculos. Acum nu are nevoie de corset, se deplasează fără ajutor şi glezna nu îl deranjează deloc la mers. Parcă nici nu a căzut cu avionul.

Singura dovadă că a păcălit de aproape moartea este cicatricea urâtă de pe frunte. Tăietura lungă de aproape 19 centimetri aminteşte că atunci când a pus pe targă, actorul avea jupuită complet jumătate din pielea capului. A avut nevoie de tratamente cu laser şi intervenţii chirurgicale plastice repetate pentru ca accidentarea să nu îi schimbe definitiv mimica feţei. Ford are o avere de 210 milione de dolari şi e căsătorit cu „Ally McBeal” din 2010.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net