Ce îndură refugiații înainte să ajungă în Europa: sunt înfometați și puși să bea motorină!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Se pare că nu există nicio limită pentru cruzimea de care sunt în stare oamenii!

În presa din Marea Britanie au apărut o serie de informații cutreemurătoare! Traficanții de refugiați îi forțează pe migranți să bea combustibil și le fac injecții cu praziți pentru a-i menține calmi în timp ce străbat, în bărci, Marea Mediterană, de pe coasta Libiei până în Italia.

Dezvăluirile au fost făcute de revista medicală „The Lancet”. Mai mulți imigranți africani au ajuna în Spitalul Universitar „Klinikum rechts des Isar” din Munchen acuzând pneumonie de la hidrocarburile pe care le-au înghițit. 

Agențiile umanitare din Sicilia au confirmat rapoartele medicale, scoțând la lumină alte scenarii îngrozitoarr care încep cu mult înainte ca refugiații să se îmbarce în această călătorie dinspe zonele de conflict din Orientul Mijlociu spre Europa. 

Spre exemplu, femeile sunt forțate să își insereze în zona intimă catetere improvizate cu un tub de plastic deoarece se crede că urina lor îi poate otrăvi pe bărbați. Cum pe barcă nu sunt toalete, totul se întâmplă pe loc. O altă femeie afirmă că este ceva normal ca traficanții să-i înfometeze pe refugiați cu zile înainte de a porni în larg cu scopul de a opri procesul digestiv iar cei slabi de înger să nu intre în panică dacă se întâmplă ceva rău.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dmitri Peskov FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
cenusa jpg
plante care elimina energia negativa din casa jpg
netflix pixabay png
Iancu de Hunedoara png
tren deraiat 08, foto ISU Teleorman
titanic adobestock jpg
FotoJet (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net