Ce l-a enervat pe prinţul Harry în aşa hal încât să urle: «Ce vrea Meghan, aia primeşte! Să fie clar»?


    Prinţul Harry şi Meghan s-au căsătorit la 19 mai 2018, la Castelul WindsorFoto: Guliver / Gettyimages
Prinţul Harry şi Meghan s-au căsătorit la 19 mai 2018, la Castelul WindsorFoto: Guliver / Gettyimages

Nu toate sunt roz la Palatul Kensington! Prinţul Harry şi Meghan Markle se află în primul lor turneu internaţional în calitate de reprezentanţi ai Casei regale britanice. Conform unor dezvăluiri făcute recent de biograful familiei regale Robert Jobson, în săptămâna de dinaintea nunţii cu Meghan, Harry, în vârstă de 34 de ani, era ca leul în cuşcă. Şi asta pentru că viitoarea lui soţie, Meghan în vârstă de 37 de ani nu era ascultată de servitori.

Toată lumea îl ştie pe prinţul Harry drept o persoană jovială, politicoasă şi prietenoasă. Puţini îi cunosc cealaltă latură. Conform biografului oficial al Casei Regale, Robert Jobson, ducele de Sussex nu tolerează „derapaje din partea celor din jurul lui”. Educat în spirit militar, Harry ştie ce înseamnă un ordin şi are pretenţia ca acesta să fie respectat. Însă în preajma nunţii care avut loc la 19 mai 2018, lucrurile nu au stat aşa cum ar fi trebuit şi atunci Harry a luat măsuri.

Ce l-a scos din minţi pe Harry în aşa hal încât a ţipat la servitori?

Robert Jobson a lansat recent o nouă carte despre casa regală, care se numeşte „Charles la 70 de ani: Gânduri, Speranţe şi Vise”. În preajma nunţii întreg Palatul Kensington a intrat în febra organizărilor. Ca orice mireasă Meghan a avut un cuvânt greu de spus în alegerea florilor, în decoraţiunile de pe mese, în alegerea farfuriilor, a meniului, a bijuteriilor şi a altor detalii legate de marele eveniment. Însă nimeni nu o asculta. Când a observat una ca asta, Prinţul s-a înfuriat rău de tot. „Ce vrea Meghan, aia primeşte!” a tunat el în Palat. Mulţi dintre supuşi l-au văzut pentru prima oară pe Harry într-un aşa hal de nervos.

Meghan şi Harry s-au certat zilnic înainte de nuntă

Ducele şi ducesa de Sussex au avut parte dee stresul lor de dinainte de nuntă. Harry, în vârstă de 34 de ani, era stresat de un singur lucru: ca aleasa inimii lui să fie respectată şi ascultată de toţi angajaţii de la Palatul Kensington. “Puţini realizează cât de tensionate au fost săptămânile de la începutul lunii mai. Dar Harry şi Meghan au trecut cu brio peste testul vieţii lor”, a afirmat Jobson pentru “The Sun”. Până şi întâlnirile cu acupuncturistul vedetelor Ross Barr deveniseră stresante în ciuda faptului că tratamentul trebuia să îi elibereze de emoţii.

Citeşte şi:

Cum s-a schimbat atitudinea lui Harry faţa de Meghan de când aşteaptă un copil. Explicaţia experţilor

Mister! Prinţul Harry poartă brăţara asta de argint de 21 de ani, iată de ce...

Nunta lui Harry şi a lui Meghan urmărită de un miliard de oameni

Nunta Prinţului Harry a fost evenimentul central al anului 2018. Peste un miliard de oameni din întreaga lume au urmărit ceremonia. Însă pentru ca totul să decurgă cum trebuie, angajaţii trebuiau instruiţi. Şi cine putea să îi instruiască mai bine decât mireasa. De aceea Prinţul Harry a trebuit să “ordone” mai întâi ca aceasta să fie ascultată şi poruncile ei îndeplinite. Şi asta pentru că Meghan nu era ascultată de nimeni de la Palat.

Prinţul Harry, este capricios şi are o fire schimbătoare ca vremea

Biograful regal dezvăluie că jovialul roşcovan este o fire explozivă şi trece intr-o stare în alta cu rapiditatea fulgerului. Este cel mai imprevizibil personaj din Palatul Kensington. Jobson susţine că “seamănă foarte mult cu Prinţesa Diana”, care avea o personalitate puternică şi explozivă. Robert Jobson spune că până şi Prinţul Charles are probleme să discute cu fiul lui, “când Harry e nervos, toată lumea trebuie să se dea la o parte pentru că este precum taifunul”.

horoscop jpg
cub lia bugnar png
george burcea lurch jpg
cub Andreea Perju png
cub andrele png
cub camelia șucu (1) png
celine dion jpeg
parlamentul european profimedia  jpg
image
image
image
image
image
image
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png