Ce mulţi kilometri a parcurs Kim Jong-un cu trenul pentru întâlnirea cu Donald Trump!

Ultima actualizare:

    Ajutorul personal aleargă disperat să ajugă lângă Kim Jong un ca şi când de asta depindea viaţa luiFoto: afp
Ajutorul personal aleargă disperat să ajugă lângă Kim Jong un ca şi când de asta depindea viaţa luiFoto: afp

Ajutorul personal al lui Kim Jong-un a ratat pornirea azi, pe covorul roșu, când liderul maxim al Coreei de Nord a ajuns în Hanoi, Vietnam, unde are loc următorul summit pe teme nucleare cu liderul maxim de la Casa Albă. Călătoria cu trenul cu geamuri antiglonț s-a desfăşurat pe 4.506 kilometri de cale ferată.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un (35 de ani) a fost întâmpinat la Hanoi, în Vietnam, cu fanfare şi covorul roşu. Ajutorul său personal a alergat să ajungă lângă acesta la coborârea din tren, ca şi când viaţa lui depindea de asta, potrivit "Daily Mail". Dictatorul este însoţit în vizita sa de zeci de gărzi de corp care au roit în jurul său la intrarea în hotelul unde va sta până la summit-ul cu preşedintele American Donald Trump (72 de ani). Lunga coloană oficială a lui Kim prin capitala vietnameză a fost formată din vehicule blindate la care a fost montată o turelă deasupra. După ce a ajuns la destinaţia finală, echipa de agenţi de protecţie a liderului nord-coreean a coborât dintr-un SUV negru şi a intrat în hotelului acestuia. Militarii vietnamezi şi poliţia au blocat străzile înainte de sosirea oaspetelui de la Phenian timp de mai multe ore. Trecătorii purtând steagurile vietnameze, americane şi nord-coreene au aşteptat să-l zărească pe dictator. Kim a tras la acelaşi hotel und ar fi trebuilt să stea şi reporterii americani. Însă rezervările lor au fost anulate după sosirea acestuia. Jurnaliştii vor fi relocaţi. Astăzi, preşedintele Donald Trump va avea prima întâlnire cu Kim de la simmitul din iunie din Singapore. Ei vor avea o scurtă întâlnire urmată de o cină la care Trump va fi însoţit de secretarul de stat Mike Pompeo şi de liderul staffului său, Mick Mulvaney. Se aşteaptă ca liderul nord-coreean să fie însoţit de Kim Yung Chol, general şi conducător important care i-a trimis o scrisoare lui Trump de la Kim, şi de un alt asociat.

Prima vizită în Vietnam după 55 de ani

Donald Trump a decolat spre Hanoi luni, confruntându-se cu o nouă presiune pentru a demonstra că poate asigura promisiuni concrete din partea lui Kim Jong-un după ce în mod repetat a ironizat bogaţii care aşteaptă să vadă dacă dă înapoi de la programul său nuclear. Summitul anterior cu liderul de la Phenian, de la Singapore, a avut ca rezultat o vagă declaraţie comună pe care criticii au desfiinţat-o din cauza lipsei de paşi concreţi  în privinţa promisiunilor de ambele părţi care ar fi dus la denuclearizarea completă a Peninsulei Coreea. Donald Trump s-a declarat optimist privitor la întâlnire, precizând că, datorită denuclearizării, Coreea de Nord ar deveni rapid o putere economică.  Este prima vizită a unui lider nord-coreean în Vitnam după cea a bunicului lui Kim Jong Un, Kim Il Sung, din 1964.

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net