Ce nume va avea bebelușul regal. Cele cinci variante preferate de britanici


    Kate și William încă nu au făcut public numele micuțului prinț Foto: WENN
Kate și William încă nu au făcut public numele micuțului prinț Foto: WENN

Cuplul regal format din prințul William și soția sa, Kate Middleton, a întâmpinat pe lume luni, 23 aprilie, al treilea copil, un băiețel perfect sănătos, de 3,8 kilograme. Cum informații cu privire la numele pe care cei doi îl vor alege pentru micuț vor fi făcute publice curând, de către sursele oficiale ale Palatului Kesington, acestea sunt ultimele momente în care curioșii își pot exprima și ei punctul de vedere, votând modul în care consideră ei că se va numi micul prinț.

Este așteptat cu sufletul la gură momentul în care va fi anunțat numele celui de-al treilea copil al cuplului regal britanic, însă până la marea dezvăluire, nerăbdătorii pot consulta site-urile special create pentru a vota numele potrivit pentru noul-născut. Cei de la William Hill, un site de pariuri, au creat deja o pagină special destinată pentru alegerea numelui bebelușului regal, iar fanii au început să-și dea deja cu părerea și să propună diverse nume, sărind în ajutorul ducilor de Cambridge. Pe site-ul paginii de pariuri, numele favorite au fost Arthur, Albert, Alexander, Jack și James, conform Mirror. O altă pagină de acest gen, LadBrokers, susține că cele mai plauzibile variante de nume pentru băiat ai fi Arthur, James, Albert, Philip sau Thomas. Cum cele două site-uri au pe primele locuri același nume favorit, se poate deduce că alegerea acestuia ar reprezenta un omagiu adus tatălui reginei Elizabeta a II-a, regele George al VI-lea, care se mai numea și Arthur. Și site-uri de știri, precum Mirror, s-au alăturat febrei sondajelor și au creat la rândul lor, pe pagina personală, un loc unde se poate vota, acest lucru făcând deliciul cititorilor, care au adăugat nume precum Thor sau Donald. 

Bineînțeles că toate aceste demersuri sunt doar pentru amuzament, pentru a trece mai repede timpul, până la anunțul oficial. Numele copilului poate fi dezvăluit la câteva zile de la naștere, sau chiar și după o lună, așa cum s-a mai întâmplat în trecut, în cazul prințului Charles.  

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
cub catalin botezatu png
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
masina culita jpg
7538113 jpg
Oraș plutitor Foto AT Design Office via The sun webp
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg