Ce preferă Regina Elisabeta a II-a la micul dejun și ce aliment nu vrea să vadă în fața ochilor


    Regina Elisabetafoto: Arhiva personală
Regina Elisabetafoto: Arhiva personală

Regina Elisabeta a II-a este una dintre cele mai mari personalități ale planetei. Orice mișcare de-a ei este îndelung studiată și întoarsă pe toate părțile: cum merge, ce pantofi poartă, ce culoare de pălărie a ales sau de ce are mereu aceeași poșetă.

Și când vine vorba despre mâncare, regina are lucrurile bine stabilite și nu iese din ele. Un fost bucătar al Casei Regale a dezvăluit obiceiurile alimentare ale Familiei Regale a Marii Britanii. Pentru micul dejun, monarhul Regatului Unit preferă cerealele. De asemenea, aceeași persoană care a fost în slujba familiei timp de 11 ani a dezvăluit că Elisabeta a II-a nu poate să suporte usturoiul, dar adoră ciocolata, mai ales pe cea neagră. Serviciile de masă erau dintre cele mai diverse. Când venea vorba de fructe, regina nu se dă la o parte din a mânca dintr-o caserolă de plastic, dar are și un serviciu de 500.000 de lire sterline, încrustat cu diamante, rubine, safire și smaralde.


    foto: Hepta
foto: Hepta

Bucătarul Darren McGrady a avut șansa să o servească și pe Prințesa Diana, care avea un obicei ciudat când lua masa cu invitații ei. Lady Di mânca, fără ca musafirii să știe, aceeași mâncare ca ei, numai că varianta lipsită de grăsimi. Îi plăcea peștele și evita carnea roșie, maioneza și smântâna. Când vine vorba de prinți, William și Harry erau ca orice copii. Cheful își amintește că, la un moment dat, Diana a anunțat că prânzul este anulat și că-i va duce pe băieți la McDonald's pentru că-și doresc jucăriile, notează The Sun.

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
blake lively sarcina jpeg
jenna ortega (1) jpg
image
image
image
image
image
image
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg