Ce pretenţii avea Meghan Markle de la fostul soţ în caz că rămânea însărcinată

Trevor Engelson n-are cuvinte de laudă la adresa fostei neveste
Trevor Engelson n-are cuvinte de laudă la adresa fostei neveste

Înainte să-şi cunoască “prinţul visurilor”, Meghan Markle a fost căsătorită trei ani cu regizorul Trevor Engelson. Actuala nevastă a prinţului Harry l-a pus pe Engelson să semneze un contract prenupţial plin de “pretenţii” în cazul în care ar fi rămas însărcinată.

Meghan Markle şi Trevor Engelson au fost căsătoriţi în perioada 2011-2013. Fosta actriţă a vrut contract prenupţial, iar Engelson avea de respectat câteva clauze importante în caz că Meghan l-ar fi făcut tătic.

Meghan Markle şi Trevor Engelson  s-au cunoscut în 2004, iar în 2010 s-au logodit. Un an mai târziu şi-au unit destinele, însă au divorţat după mai puţin de trei ani de căsnicie. Înainte de a spune “Da”, avocaţii lui Meghan i-au pregătit lui Engelson un contract prenupţial.


    Trevor Engelson n-are cuvinte de laudă la adresa fostei nevesteFoto: Guliver/ Getty Images
Trevor Engelson n-are cuvinte de laudă la adresa fostei nevesteFoto: Guliver/ Getty Images

Meghan Markle (37 de ani) a vrut să se asigure că rămâne în formă în caz că va aduce pe lume un copil şi l-a pus pe Engelson să semneze că-i va plăti un antrenor personal, un nutriţionist şi o bonă pentru copil. Dezvăluirile au fost făcute de o prietenă a fostului cuplu pentru Daily Mail.

Aceasta a spus că Meghan era îngrozită că s-ar putea îngrăşa şi acest aspect i-ar afecta cariera.

Meghan Markle şi prinţul Harry vor deveni părinţi la primăvară

La numai cinci luni de la nuntă și după câteva zile de speculații intense, Meghan Markle a anunțat recent că este însărcinată. Primul copil al lui Meghan Markle și al Prințului Harry se va naște în primăvara lui 2019. Prinţul Harry n-a vrut să audă de contract prenupţial. El a urmat exemplul fratelui său, William, care nu a făcut un contract prenupţial pentru nunta cu Kate Middleton. 

Primul copil al lui Meghan Markle și al Prințului Harry va fi a optulea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a, iar aceasta din urmă a fost foarte încântată de această veste. ”Regina, Ducele de Edinburgh, Prințul de Wales, Ducesa de Cornwall și Ducele și Ducesa de Cambridge sunt foarte fericiți pentru cei doi”, a declarat un apropiat al familiei regale pentru Daily Mail.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
andreea esca 6 png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
cub miki k pital png
andreea antonescu jpg
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
Mark Rutte
image
image
image
image
FotoJet jpg
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg
fasole ziua nationala jpeg
Google Doodle 1 Decembrie 2022
Alexis Waldrone si Petunia jpg