Ce problemă de sănătate a făcut-o pe Hillary Clinton să-și amâne un turneu electoral

Ultima actualizare:

    Hillary Clinton și-a anulat un turneu electoral din cauza unei probleme de sănătateFoto Getty
Hillary Clinton și-a anulat un turneu electoral din cauza unei probleme de sănătateFoto Getty

Hillary Clinton (68 de ani), candidata democrată la președinția Statelor Unite, a fost nevoită să-și anuleze turneul electoral din California din cauza unei probleme de sănătate. Problemele au început să apară încă de pe 11 septembrie, când era să leșine în timpul ceremoniei de comemorare a victimelor atentatului de la World Trade Center.

Hillary ar fi trebuit să participe luni, 12 septembrie, la mai multe evenimente electorale în California și să susțină un discurs pe tema economiei, informează Mediafax.ro.

Ea a fost însă diagnosticată cu pneumonie, astfel că medicul său, Amesh Adalja, expert în boli infecțioase, i-a recomandat să o perioadă de odihnă pentru a se recupera. Persoanele cu vârstă de peste 65 de ani au un risc sporit de a contacta această boală.

Duminică, 11 septembrie, Hillary Clinton a participat la ceremonia de comemorare a victimelor atentatului de la World Trade Center, unde a avut câteva stări de leșin. Apropiații candidatei democrate au afirmat că Hillary a avut acea stare de moleșeală din cauza căldurii, dar se pare că politiciana nu este momentan într-o formă pera bună pentru a face deplasări în scop politic.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net