Ce problemă de sănătate a făcut-o pe Hillary Clinton să-și amâne un turneu electoral

image
Hillary Clinton și-a anulat un turneu electoral din cauza unei probleme de sănătateFoto Getty

Hillary Clinton (68 de ani), candidata democrată la președinția Statelor Unite, a fost nevoită să-și anuleze turneul electoral din California din cauza unei probleme de sănătate. Problemele au început să apară încă de pe 11 septembrie, când era să leșine în timpul ceremoniei de comemorare a victimelor atentatului de la World Trade Center.

Hillary ar fi trebuit să participe luni, 12 septembrie, la mai multe evenimente electorale în California și să susțină un discurs pe tema economiei, informează Mediafax.ro.

Ea a fost însă diagnosticată cu pneumonie, astfel că medicul său, Amesh Adalja, expert în boli infecțioase, i-a recomandat să o perioadă de odihnă pentru a se recupera. Persoanele cu vârstă de peste 65 de ani au un risc sporit de a contacta această boală.

Duminică, 11 septembrie, Hillary Clinton a participat la ceremonia de comemorare a victimelor atentatului de la World Trade Center, unde a avut câteva stări de leșin. Apropiații candidatei democrate au afirmat că Hillary a avut acea stare de moleșeală din cauza căldurii, dar se pare că politiciana nu este momentan într-o formă pera bună pentru a face deplasări în scop politic.

florin zalomir
FotoJet jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
sotie Arsinel jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
Zalomir2 jpg
Ana de Armas foto profimedia 0712797429 jpg
image
image
image
image
sofer amenda politie jpeg
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Atac nuclear
ursul brun sursă foto: Gettyimages
image png
depresie anxietate ah np gso5m1nr c4 unsplash jpeg