Ce roluri vor avea părinții lui Meghan Markle la nunta fiicei lor. Vor fi prezentați și Reginei

simeon stalpnicul png
Harry și Meghan se căsătoresc în 19 maiFoto: EPA

Nunta anului, cea a cuplului Harry-Meghan Markle, se apropie cu pași repezi. În 19 mai, actrița și prințul își vor jura credință veșnică în fața lui Dumnezeu, dar și a oaspeților de seamă veniți din toată lumea în Capitala Marii Britanii special pentru această ceremonie.

Pregătirile pentru marele eveniment au început încă de la anunțarea logodnei, iar ultimele detalii sunt puse la punct în zilele premergătoare nunții. A curs multă cerneală în presa internațională în legătură cu Harry și Meghan, lucruri confirmate de Casa Regală, dar și zvonuri. Unul dintre subiectele îndelung discutate a fost cel legat de prezența părinților actriței din "Suits" în cea mai importantă zi din viața fiicei lor.

În mod oficial, a fost comunicat faptul că mama și tatăl lui Meghan, Doria și Thomas, o vor întâlni pe Regina Elisabeta a II-a în zilele de dinaintea nunții și că vor avea roluri importante în cadrul ceremoniei propriu-zise.

simeon stalpnicul png
Mama lui Meghan este profesoară de yogaFoto: Splash News

”Prințul Harry și doamna Markle așteaptă cu nerăbdare să-i primească pe părinții doamnei Markle la Windsor pentru nuntă. Domnul Thomas Markle și doamna Doria Ragland vor veni în Marea Britanie în săptămâna nunții, permițând timp familiei Prințului Harry, inclusiv Reginei, Ducelui de Edinburgh, Prințului de Wales, Ducesei de Cornwall și Ducilor de Cambridge să petreacă timp cu ei înainte de ziua cea mare. Ambii părinți ai miresei vor avea roluri importante în nuntă. În dimineața nunții, doamna Ragland va călători cu d-na Markle cu mașina la castelul Windsor. Domnul Markle își va duce fiica pe culoarul Capelei Sf. Gheorghe. Doamna Markle este încântată să-i aibă pe părinții săi alături în această ocazie importantă și fericită”, se anunță în comunicatul transmis de Palatul Kensington.

Meghan Markle are origine multirasială, mama ei fiind de origine afro-americană, în timp ce tătăl său are "rădăcini" irlandeze și olandeze. Părinții lui Meghan au divorțat când ea avea doar șase ani și, cu toate că tatăl ar fi ajutat-o să-și creeze o carieră în actorie, Meghan a părut mereu mai atașată de mama sa. 

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gheorghe turda
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gigi becali jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
george simion port popular jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg