Ce se întâmplă în clinicile improvizate în care braziliencele își tunează fundurile


    Multe tinere femei care își doresc să aibă un fund uriaș, aleg să-și pună viața în pericolFoto: Splash News
Multe tinere femei care își doresc să aibă un fund uriaș, aleg să-și pună viața în pericolFoto: Splash News

Un reportaj realizat și transmis de o televiziune din Brazilia, în colaborare cu poliția locală dezvăluie secretele din spatele succesului unor vedete internaționale precum Kim Kardashian sau concurentele de la Miss Bum-Bum. Filmat cu o cameră video ascunsă, polițiștii sub acoperire au pătruns în interiorul unei „clinici” unde se se prefabrică viitoarele fotomodele.

Femei din întreaga lume care aspiră să devină vedete datorită unui posterior cât mai bombat și mai pronunțat, călătoresc până în Brazilia pentru a merge la clinicile particulare, ascunse prin mahalalele din Rio de Janeiro. Sunt singurele locuri unde așa-zișii medici sau experți în frumusețe îndrăznesc să le injecteze pe fete cu cantități aproape letale de substanțe periculoase în posterior, după cum informează The Sun.


    Poliția braziliană a inflitrat un agent în interiorul unei clinici improvizateFoto: The Sun
Poliția braziliană a inflitrat un agent în interiorul unei clinici improvizateFoto: The Sun

Se pare că în 2015, acest gen de chirurgie plastică a fost cea mai înfloritaore, iar pe rețelele de socializare sunt promovate numeroase clinici din Brazilia care se află la limitele legii. În aceste localuri se injectează metacrilat, o substanță folosită de regulă la refacerea articulațiilor sau la operațiile de reconstrucție osoasă. Anumite femei plătesc până la 1.000 de dolari pentru a primi fundul mult visat.

Asociația Medicală din Brazilia permite procedura de mărire a posteriorului, însă a fost stabilită o cantitate maximă de substanță care trebuie folosită, maximum cinci mililitri mai exact.


    Fetele aleg să-și injecteze cantități uriașe de subtanță periculoasă în posterior care le pun viața în pericolFoto: Splash News
Fetele aleg să-și injecteze cantități uriașe de subtanță periculoasă în posterior care le pun viața în pericolFoto: Splash News

În reportajul realizat, o polițistă sub acoperire a fost inflitrată într-una dintre aceste „clinici”, dându-se drept o clientă. Femeia care lucra în acel cabinet i-a sugerat să-i injecteze 400 de mililitri în fiecare fesă, ceea ce este de 160 de ori mai mult decât cantitatea „sigură”, care nu le pune viața în pericol.

În scenă și-au făcut apariția alte două suspecte, Renata Pena și Ana Paula Pequeno, care pretind că sunt experte în procesul de mărire a posteriorului, dar niciuna dintre ele nu au vreo pregătire medicală sau experiență în acest domeniu. Cele două femei, care nu au mai mult de 30 de ani, au fost în trecut acuzate de trafic de droguri. Una dintre ele pretinde că a fost cândva și ea o clientă „cu ani în urmă”.

„Clinica” este promovată pe rețelele de socializare și oferă chiar și un număr de telefon pentru a lua legătura cu „firma”. „Procedura se va face pe un pat chirurgical. Folosim doar ustensile sterile pe care le deschidem în fața ta. Vei observa că totul se face corect și vei vedea rezultatele permanente”, îi spune una dintre „experte” polițistei sub acoperire.


    Multe fete aleg să-și mărească posteriorul în clinicile improvizate din Brazilia pentru că este mai ieftinFoto: Splash News
Multe fete aleg să-și mărească posteriorul în clinicile improvizate din Brazilia pentru că este mai ieftinFoto: Splash News

Detectivul Ricardo Barbosa a declarat că această clinică a fost pusă sub supraveghere timp de trei săptămâni din momentul în care a fost identificată. Medicul Alan Bernacchi, de la Societatea Braziliană de chirurgie Plastică ne informează că substanța folosită în clinicile clandestine ar trebuie aplicată doar în cazul fracturilor de os și în niciun caz în mărirea fundului.

„Dacă această substanță acrilică atinge un nerv al piciorului și intră în simbioză cu mușchii, poate cauza inflamații. Apoi, în calitate de chirurg, voi fi nevoit să îndepărtez și să tai totul, inclusiv mușchi și nervi, pentru ca pacientul să supraviețuiască.”

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei implicați în procedurile ilegale de mărire a posteriorului vor fi condamnați la 15 ani de închisoare, potrivit legislației braziliene.

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg