Cel mai chipeș bărbat din Italia renunță la cariera sa de succes în modeling pentru a deveni preot. Are numai 21 de ani

A fost desemnat cândva „cel mai chipeș bărbat din Italia”, dar se pare că va fi în curând numit „cel mai chipeş preot” și asta deoarece a decis să renunţe la viaţa extravagantă de modeling pentru a depune jurământul de castitate. Edoardo Santini, în vârstă de 21 de ani, și-a șocat fanii după ce a anunțat pe rețelele de socializare că renunță la cariera sa de model, visul său acum fiind de a îmbrăca straiele bisericești.

Edoardo Santini renunță la cariera de succes ca model pentru a deveni preot / Foto: Instagram
Edoardo Santini renunță la cariera de succes ca model pentru a deveni preot / Foto: Instagram

În acest weekend, Edoardo Santini, în vârstă de 21 de ani, și-a șocat fanii după ce a anunțat pe rețelele de socializare că renunță la cariera sa de model pentru a deveni preot. El a primit titlul de „cel mai chipeș bărbat din Italia”, când a câștigat un vot pentru această onoare în 2019, când avea doar 17 ani, la concursul Il Bello d’Italia, organizat de grupul de modă ABE. Acest lucru la propulsat rapid într-o carieră de modeling. Doar că, se pare că acum are alt vis, acela de a îmbrăca straiele bisericești.

„Eu, la 21 de ani, mă aflu pe calea de a deveni, cu voia lui Dumnezeu, preot”

„La 21 de ani, tatăl meu a luat decizia de a se căsători cu mama mea, deoarece era însărcinată, iar mama mea, la 21 de ani, a devenit mamă. Eu, la 21 de ani, mă aflu pe calea de a deveni, cu voia lui Dumnezeu, preot.

În acești ani, am reușit să întâlnesc oameni care mi-au arătat ce înseamnă să fii «biserică». Ei mi-au dat puterea de a cerceta această întrebare pe care am purtat-o cu mine din copilărie, dar diverse temeri m-au împiedicat să o studiez la un nivel mai profund”, a declarat Edoardo Santini, într-o postare pe Instagram, relatează tabloidul britanic Mirror.

Primul pas spre noul său obiectiv l-a făct anul trecut, atunci când a început să locuiască cu doi preoți. De asemenea, la sfârșitul anului trecut, a început „cursul pregătitor”, care este anul care precede viața în seminar.

„La sfârșitul anului a fost firesc să cer episcopului să intru în cursul pregătitor, anul care precede viața în seminar. Și iată-mă aici, studiind teologia și slujind în două parohii din dieceza florentină”, a mai adăugat Edoardo Santini. Astfel, el a decis să renunțe la cariera sa de succes ca model, dar dar a insistat că nu va „abandona” toate hobby-urile sale. „Desigur, nu voi abandona totul, pentru că ele mă fac să fiu cine sunt. Dar le voi trăi într-un context diferit”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net