Câștigătoarea Miss World Next Top Model 2022, totul despre succesul în modeling! Uite cât de greu i-a fost să răzbată

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Babău (30 de ani) a reușit să ducă frumusețea din România peste hotare. Tânăra bihoreancă care a câștigat anul trecut cea de-a XIII-a ediții a concursului internațional Miss World Next Top Model după ce a participat alături de alte 27 de modele din Algeria, Franța, Rusia, Ucraina, Grecia, Egipt, Macedonia, Nigeria dar și Bulgaria ne-a vorbit despre emoțiile care au încercat-o atunci când a urcat prima dată pe scenă dar și ce își dorea să devină când era mică.

Click! Care a fost prima ta prezentare de modă și ce ținute ai purtat?

Anamaria Babău: Prima mea prezentare de modă a fost la vârstă de 16 ani în Oradea și am purtat o rochie de mireasă. Era o colecție de rochii de mireasă foarte frumoasă. 

Click! Ai avut emoții când ai defilat pentru prima data?

Anamaria Babău: Am avut enorm de multe emoții și tremuram toată pe scenă, însă am dus prezentarea la capăt cu tot cu emoții.

Click! De la prima ta prezentare de modă pașii au decurs repede până la o carieră internațională de succes. Cum ai reușit să devii un model internațional de succes?

Anamaria Babău: Am colaborat cu diverse Agenții de Modelling și în special cariera mea de model a fost propulsată în Dubai datorită numeroasele oportunități de aici pentru toate tipurile de modele. M-a ajutat foarte mult faptul că am fost perseverentă precum și titlurile mele de Miss.

Click! Ți-ai dorit mereu să fii model?

Anamaria Babău: Sincer nu. Îmi doream să fiu reporter sau prezentatoare de știri, însă am renunțat la acest vis, fiind încurajată de părinți să mă concentrez pe Academia de studii economice și în paralel pe cariera de model.

Click! Ai câștigat mai multe concursuri de miss fiind desemnată cea mai frumoasă femeie din lume. Povestește-ne puțin despre aceste reușite.

Anamaria Babău: În anul 2022 am câștigat unul dintre cele mai râvnite premii din lume fiind desemnată Miss World Top Model punând România (și Bihorul) pe harta concursurilor de frumusețe cu o mare reușită.

Click! Care este trucul tău de frumusețe la care recurgi în fiecare zi?

Anamaria Babău: Consider că este o chestiune de respect față de noi și față de ceilalți să arătam îngrijite ca și femei când ieșim din casă. Așadar de fiecare dată îmi aranjez părul și îmi pun puțin machiaj. De asemenea îmi place să am și o vestimentație potrivită pentru locul în care merg în ziua respectiva. Imaginea fizică nu este totul, însă pentru o femeie este un element important.

Frumoasă și norocoasă

Tânăra ne-a mai vorbit și despre faptul că se consider o persoană norocoasă atunci când vine vorba de iubire și bani.

Click! Cum ți s-a schimbat viață după ce ai câștigat mai multe titluri de miss?

Anamaria Babău: Viața mea s-a schimbat în bine, am primit aprecieri internaționale și toată munca depusă mi-a fost răsplătită. De aceea sunt recunoscătoare și apreciez fiecare premiu primit pentru că înseamnă foarte mult în viața mea.

Click!  Viața ta a ajuns acum să fie mai mult pe drumuri, decât acasă, datorită profesiei tale. Cât câștigi pe luna?

Anamaria Babău: Da, într-adevăr sunt mereu pe drumuri, cu ținute multe în bagaje, dar este o viață frumoasă, chiar dacă este foarte obositor tot ceea ce fac. Banii sunt răsplata muncii mele și câștig bine atât cât să-mi satisfac dorințele și să am un trai așa cum mi-am dorit mereu.

Click!  Pentru ce case de modă mari ai prezentat până acum?

Anamaria Babău: Sunt multe și pentru mine toate sunt mari și importante. Am pășit pe podium cu ținute de top pentru designeri internaționali.

Click!  Ai iubit?

Anamaria Babău: Da, am iubit. Mă simt o persoană împlinită în acest moment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner dan negru png
Ștefania își dorește acum să se relaxeze într-o vacanță
image
actualitate.net
image
actualitate.net