VIDEO. O concurentă plus-size, în premieră, la Miss Univers. Reacția publicului la apariția în costum de baie: „Asta femeie adevărată”

Ultima actualizare:

Pentru prima oară în istoria concursului de frumusețe Miss Univers, dimeniunile 90-60-90 nu mai sunt obligatorii. Concurenta din Nepal este dovada că o femeie poate fi foarte frumoasă și la dimeniunea plus size. Jane Garret este prima femeie plus size din istoria competiției Miss Universe, scrie Marca, iar reacția publicului la proba costumului de baie a fost fabuloasă. 

image

Miss Nepal a făcut senzație

Miss Univers 2023 a început deja cu preliminariile din San Salvador, iar acest concurs pare să fie mai comentat ca niciodată. Pariciparea remarcabilă a modelului plus size din Nepal, Jane Dipika Garrett, a fost extrem de bine primită de publicul din întreaga lume. Prezența ei sfidează stereotipurile în cel mai faimos concurs de frumusețe din lume.

În vârstă de 22 de ani, Jane Garret este prima femeie plus size din istoria competiției. Reacțiile celor aflați sală, dar și pe internet au fost extrem de pozitive. Oamenii i-au admirat curajul, încrederea și bineînțeles, frumusețea. Prezența pe scenă a concurentei din Nepal a demontat stereotipul potrivit căruia doar femeile care au dimensiunile de 90-60-90 sunt demne de Miss Univers.

„Nepal arată lumii că trebuie să ne acceptăm așa cum suntem!”

„Wow, Miss Nepal, asta da femeie adevărată!”

„Miss Nepal câștigătoare! Ea este reprezentanta femeilor adevărate! Wow!”

„Este superbă Miss Nepal!”, au fost doar o parte din miile de reacții după apariția concurentei plus size în costum de baie.

Jane a câștigat un premiu important: Inima oamenilor

Miss Nepal și-a propus să schimbe stereotipurile de frumusețe și să demonstreze că femeile sunt frumoase, indiferent de numărul de kilograme. Și i-a reușit.

„Ca femeie voluptoasă care nu se încadrează în tiparele acceptate de frumusețe, sunt aici să reprezint toate femeile. Nu există doar un singur fel de frumusețe”, spune Jane Garret.

„În urmă cu câțiva ani eram o persoană care nu avea încredere în sine, lipsită de stimă. Acum mă iubesc, iar pentru mine asta înseamnă succesul!”, mai spune Miss Nepal.

După proba care i-a a dus simpatia publicului, Jane Garret a scris pe facebook: „Îmi plac liniile mele! Trupul meu este templul meu și voi avea grijă de el ca de pământ sfânt”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net