Miss Univers, în vizită la copiii săraci din Cluj. Ce cadouri au primit micuții

Ultima actualizare:

Membrii celei mai sărace comunităţi din Cluj-Napoca, romii din Pata Rât, au uitat pentru câteva ore de lipsuri şi de probleme. În peisajul sărăcăcios de la periferia Clujului a sosit o fostă Miss Univers, informează adevarul.ro. Demi Leigh a fost adusă în ţara noastră de un român stabilit peste Ocean.

Demi Leigh,  încoronată Miss  Univers în 2017. FOTO: EPA/ Facebook/ Samuel Bistrian
Demi Leigh, încoronată Miss Univers în 2017. FOTO: EPA/ Facebook/ Samuel Bistrian

Samuel Bistrian, un român stabilit de mai mulţi ani la Dallas, este cel care a iniţiat inedita vizită. Astfel că vineri, 11 noiembrie, în Pata Rât, a ajuns una dintre cele mai mediatizate câştigătoare ale Miss Univers din istoria competiţiei: superba Demi Leigh.

Aceasta a devenit Miss Africa de Sud în 2017, în acelaşi an cucerind şi titlul de Miss Univers, în cadrul finalei mondiale organizate la Las Vegas.

Aşa cum era normal, cei doi nu au venit cu mâna goală, ci au adus o mulţime de ajutoare. Având în vedere că se apropie iarna, printre ajutoare s-au numărat în special cizme pentru copiii romilor.

Demi le-a adus  cizmuliţe copiilor
Demi le-a adus cizmuliţe copiilor

„Este prima dată când vin în România. Ce motiv mai bun să fiu aici decât pentru ei. Ce mod mai bun de a fi aici pentru prima dată decât cel pentru a sprijini copiii care vor intra în lunile de iarnă.

Sunt aici chiar acum şi este frig, iar unii copii nu poartă nici măcar încălţăminte adecvată, aşa că ceva la fel de simplu ca o pereche de cizme poate fi cu adevărat transformator”, a declarat Demi Leigh, pentru Antena 3.

Chiar fotomodelul le-a dat cadourile micuţilor
Chiar fotomodelul le-a dat cadourile micuţilor

Următoarea oprire este Hunedoara

La rândul său, Samuel Bistrian a explicat că această vizită este doar prima dintr-un circuit umanitar care va mai cuprinde comunităţi sărace din Hunedoara şi din Suceava.

„O fac pentru că iubesc oamenii. Sunt împlinit când văd ce fac, când îi văd pe copii cum zâmbesc, cum se joacă. Este o fericire pentru mine”, a spus Bistrian pentru sursa citată.

Nu a făcut sex înainte de căsătorie

Alături de soţul ei,  Tim Teabow. FOTO: GUliver/ Gettyimages
Alături de soţul ei, Tim Teabow. FOTO: GUliver/ Gettyimages

Născută la 28 iunie 1995, Demi-Leigh Nel-Peters a devenit, în 2017, cea de-a doua reprezentantă a Africii de Sud care a cucerit titlul de Miss Univers, după Margaret Gardiner, în 1978.

Intrată în atenţia presei imediat, ea s-a stabilit în SUA, acolo unde a început, chiar în anul în care era purtătoarea coroanei de Miss Univers, o relaţie cu unul dintre cei mai mediatizaţi jucători din fotbalul american de atunci, Tim Tebow.

O relaţie foarte mediatizată, deoarece sportivul, un credincios fervent, milita pentru lipsa sexului înainte de nuntă. Cei doi s-au căsătorit la 20 ianuarie 2020, în Africa de Sud.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net