Cele mai spectaculoase apariții la prezentarea Victoria’s Secret 2024. Ce modele au defilat pe podium la New York. FOTO

Show-ul Victoria’s Secret 2024 a fost un adevărat spectacol. Supermodelele legendare precum Adriana Lima, Gigi Hadid sau Tyra Banks au defilat în ținute absolute fabuloase, iar evenimentul a fost întreținut de momente memorabile. 

image

Gigi Hadid, Adriana Lima și Kate Moss au făcut furori la eveniment

Gigi Hadid a purtat o salopetă din satin roz, care a făcut furori printre cei prezenți la eveniment. Look-ul ei a fost completat cu aripi roz uriașe pe care le-a strâns atunci când a ajuns la capătul podiumului. De asemenea, Bella Hadid a defilat în toată splendoarea, purtând un sutien roșu dantelat și o pereche de bikini asortați, întregul look fiind completat de o haină cu pene roșii și negre.

Adriana Lima, a fost la rândul ei o apariție strălucitoare. Aceasta a uimit invitații cu ținuta sa, formată dintr-un set negru din două piese și un top cu mâneci lungi decupat.

Kate Moss a fost un înger la prezentarea Victoria’s Secret, care a avut loc ieri, la New York. Aceasta a defilat pe podium într-o rochie de dantelă neagră, dedesubt având un set de lenjerie intimă. Anul acesta, Barbara Palvin a optat pentru o rochie albă transparentă cu aripi de înger și o lenjerie intimă cu paiete. O altă surpriză a fost apariția Carlei Bruni. Cântăreața a avut un look sexy și a fost îmbrăcată all-black.

Candice Swanepoel, Irina Shayk și alte celebrități au strălucit pe podium

Candice Swanepoel, fostul „înger” Victoria’s Secret a făcut furori cu ținuta ei, format dintr-un set roz pudrat din două piese, pe care l-a accesorizat perfect cu mai multe lanțuri căzute pe corp și o pereche de aripi pe care se regăsea numele celebrului brand.

La rândul ei, Irina Shayk a optat pentru o trenă înstelată și un body cu plasă. De asemenea, coafura și machiajul ei au făcut furori printre spectatori.

Mai mult decât atât, atmosfera de la Victoria’s Secret Fashion Show 2024 a fost întreținută de Lysa, Tyla și Cher, care au purtat ținute cu adevărat spectaculoase și au fost admirate din cap până în picioare de cei prezenți la eveniment. Alături de ele au defilat și alte celebrități de la Hollywood, care au fost uimit publicul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
autobuz istock jpg
Take Ionescu 1 jpg
drumul talienilor png
ceai manastiresc jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
autobuz jpg
augustus mihai  jpeg
pasageri avion scaune foto pixabay
image
actualitate.net
image
actualitate.net