Dieta pe care o urmează modelele Victoria's Secret! Doar așa reușesc să arate ca trase prin inel

Modelele Victoria's Secret sunt renumite pentru fizicul lor deosebit pe care reușesc să îl mențină cu o dietă specială. Cum se întrețin cele mai cunoscute modele din întreaga lume?

victorias secret GettyImages 876617874 jpeg

Potrivit Healthline, spre deosebire de alte planuri de dietă, dieta modelelor Victoria's Secret nu are un set unic de orientări sau reguli. În schimb, există mai multe versiuni ale dietei bazate pe modelele de alimentație și pe rutinele de antrenament pe care modelele au declarat de-a lungul timpului că le-au urmat cu sfințenie.

Dieta urmată de modelele Victoria's Secret

Cele mai multe variante ale planului implică renunțarea la carbohidrații rafinați, la alimentele procesate și la zaharuri. Unele versiuni impun, de asemenea, limitarea aportului zilnic de calorii, adesea la doar 1.300 de calorii pe zi. Alții recomandă postul intermitent, care presupune limitarea aportului alimentar pentru o anumită perioadă de timp în fiecare zi.

Activități precum yoga, drumeții, box, ciclism de interior și Pilates sunt parte importantă din acest plan de menținere a siluetei. Deși nu există un set specific de alimente care să fie consumate și evitate în cadrul dietei celebrelor modele, există câteva reguli de bază care trebuie urmate. Cele mai multe modele Victoria's Secret urmează o dietă bazată pe alimente integrale bogate în nutrienți, inclusiv fructe, legume, cereale integrale, proteine și grăsimi sănătoase. Acestea consumă broccoli, conopidă, roșii, sparanghel, dovlecei, morcovi, fructe de pădure, mere, portocale, piersici, pere, prune, carne de pasăre, fructe de mare, ouă, quinoa, orez brun, ovăz, cușcuș, nuci, migdale, fistic, caju, nuci de macadamia, semințe de chia, semințe de dovleac, semințe de cânepă, semințe de in, năut, fasole, linte, ulei de cocos, ulei de măsline, avocado.

fructe si legume 1 jpg

În ceea ce privește alimentele pe care le evită modelele, acestea au spus că nu exclud în totalitate niciun aliment, dar limitează anumite produse precum: chipsuri, prăjituri, covrigei, fast-food, produse de patiserie, dulciuri, pâine, orez și tortilla, zahăr de masă, zahăr brun, sirop de arțar, miere, vin, bere, cocktailuri, băuturi spirtoase, cartofi dulci, cartofi, porumb, mazăre, ananas, banane, mango, struguri.

Dieta Victoria's Secret Model limitează alimentele procesate, care au fost asociate cu afecțiuni cronice, cum ar fi bolile de inimă, diabetul de tip 2, cancerul și depresia. Dieta impune limitarea consumului de zahăr adăugat, care poate contribui la multe probleme de sănătate, inclusiv diabetul de tip 2, obezitatea, problemele hepatice și bolile de inimă. Planul de dietă nu este atât de restrictiv, astfel că oferă flexibilitate în consumul diferitelor alimente și încurajează sportul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image png
hemp 8420408 1280 jpg
alimentatie sanatoasa jpeg
nea gica de 102 ani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net