Este este „cea mai sexy bunicuță" din lume. Nu o poți deosebi de fete de 20 de ani

Gina Stewart, în vârstă de 52 de ani, cunoscută sub numele de „cea mai sexy bunicuță din lume”, este un celebru model australian, influencer pe rețelele sociale, creatoare de conținut, vedetă OnlyFans și, de asemenea, antreprenoare.

Gina Stewart / Foto: Instagram, arhiva personală
„Bunicuța sexy” pare a nu avea mai mult de 20 de ani / foto: arhiva personală

Australianca are sute de mii de admiratori pe rețelele de socializare, atrași de fotografiile provocatoare pe care aceasta le postează.

Familie și studii

Gina Stewart este fiica unui om de afaceri din orașul Gold Coast, Queensland, Australia, iar mama acesteia este casnică. Frumoasa australiancă s-a născut într-o zi de duminică, în data de 20 septembrie 1970.

Și-a terminat studiile liceale la o școală privată locală, iar studiile superioare le-a urmat la o universitate de renume al cărei nume nu l-a dezvăluit. În timpul facultății a început să participe la diverse evenimente de prezentare a modei, activitate pe care și-a dorit-o încă din copilărie.

Îndrăgita vedetă mai are un frate, pe nume Aaron (Jeffery), de asemenea o persoană publică, fiind un actor foarte cunoscut în Australia.  

Gina Stewart / Foto: Instagram, arhiva personală
Gina Stewart / Foto: Instagram, arhiva personală

Deși are o siluetă impecabilă, Gina a dat naștere a patru copii - Casey (29 de ani), James (27 de ani), Cody (22 de ani) și Summer (4 ani) și se laudă cu trei nepoței în vârstă de câțiva anișori.

În presă există numeroase articole în care se menționează informații despre copiii acesteia, însă datele cu privire la tatăl acestora lipsesc cu desăvârșire. De asemenea, în prezent nu se cunoaște starea ei civilă. Între timp, au existat unele zvonuri referitoare la faptul că Gina ar fi avut o relație cu actorul australian Dino Hira potrivitsite-ului newsunzip.com. Ulterior s-a dovedit că zvonurile nu au avut un fundament real.

Carieră și avere

Gina Stewart  Foto Instagram, arhiva personală
Gina Stewart, într-o ținută „hot” / foto: arhiva personală

Gina Stewart a avut o relație oficială cu Shane Keith Warne, un jucător internațional de cricket din Australia, a cărui carieră s-a derulat în perioada 1991-2007 și care s-a stins în anul 2022 la vârsta de 52 de ani, în urma unui atac de cord.

„Cea mai tare bunicuță din lume” a devenit celebră atunci când a început să posteze fotografii pe site-ul OnlyFans. Gina este activă pe Twitter, YouTube și pe mai multe conturi de Instagram.

Gina a participat la numeroase prezentări de modă, având dimensiuni de invidiat, modelul australian măsoară 1,70 m și are 58 de kilograme.

Gina Stewart se laudă cu o siluetă de invidiat / Foto: Instagram, arhiva personală
Gina Stewart se laudă cu o siluetă de invidiat / foto: arhiva personală

În anul 2018 vedeta și-a adjudecat titlul de Miss Maxim Australia după ce a avut curajul să participe la un concurs de frumusețe, disputându-și locul cu fete cu 20 de ani mai tinere decât de ea.

Conform contului ei de Instagram, @ginastewartofficial, Gina este și finalistă mondială Maxim USA.

În prezent, frumoasa bunicuță pozează pentru Centerfold, o platformă a Playboy care concurează cu OnlyFans.

Potrivit site-ului thesportsgrail.com averea Ginei Stewart este estimată la suma de 3-4 milioane de dolari ($).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nucleu terra
image
image
image
image
image
image
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
delta jiului1 jpg
rsz legume   shutterstock jpg
Bustul Luizei Zavloschi în fața școlii din satul Buda, în Paul Zahariuc, „Comuna Oșești - File de istorie vasluiana”, Iași, Editura PIM, 2019.
piscina strand depositphotos1 jpg
elev examen jpg
gandac 3 jpeg
insula lord howe captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net